Industry Match Making 2016 – dogodek mednarodnega poslovnega mreženja v organizaciji Bolgarskega industrijskega združenja

3. februar 2016
Veleposlaništvo RS v Budimpešti je s strani Bolgarskega industrijskega združenja (Bulgarian Industrial Association) prejelo podrobnejše informacije o letošnjem, že petem poslovnem dogodku "Industry Match Making 2016" (IMM 2016), ki je namenjen mednarodnemu mreženju in B2B srečanjem med bolgarskimi in tujimi podjetji. Baza podatkov o udeležencih se sproti ažurira.

Prireditev bo v skupni organizaciji z European Business Network potekala 7. aprila 2016 med 10.30 in 18. uro v prostorih sejemsko-razstavnega središča Inter Expo Center v Sofiji.

Hkrati bosta na istem prizorišču (v dneh od 5. do 8. aprila 2016) potekala dva mednarodna sejemska dogodka:

Ciljni gospodarski sektorji, ki jim je namenjen tako IMM 2016 kot omenjena sejma, so strojna in kovinsko predelovalna industrija, avtomatizacija proizvodnje, elektronika, merilno-nadzorni mehanizmi, laboratorijska oprema, kontrolne tehnologije, robotika, pripadajoči IT, zaščita okolja ipd.

Stroškov participacije pri udeležbi na IMM 2016 in na predhodno dogovorjenih B2B srečanjih ni. Delovni jezik je angleščina. Vsa zainteresirana podjetja se morajo predhodno registrirati na naslednji povezavi: https://www.b2match.eu/imm2016/registration.

Rok za prijavo je 21. marec 2016.
 

Slovenska podjetja se lahko za dodatna pojasnila obrnejo tudi neposredno na Veleposlaništvo RS v Budimpešti, ki je v direktnih stikih z Bolgarskim industrijskim združenjem.

Pripravil:
Rok Tomšič     
Pooblaščeni minister (gospodarske zadeve)
Veleposlaništvo Republike Slovenije v Budimpešti
E: rok.tomsic@gov.si