Warsaw Food Expo 2018, Nadarzyn, 27. februar - 1. marec 2018

15. november 2017

Veleposlaništvo Republike Slovenije v Varšavi vabi predstavnike slovenskih podjetij ter institucij, da se udeležijo gastro sejma na Poljskem, ki bo pod imenom "Ptak Warsaw Expo" potekal od 27. 02. 2018 do 01. 03. 2018 v mestu Nadarzyn (cca. 25 km izven Varšave).

Gre za drugi tovrstni sejem na Poljskem. Letos se je sejma udeležilo preko 250 razstavljalcev s tega področja. K sodelovanju na letošnjem dogodku so vabljena podjetja s področja gastro ponudbe, HoReCa, predstavniki s področja živilsko predelovalne industrije, kakor tudi proizvajalci raznovrstne hotelske, restavracijske opreme ter opreme za catering. Vabljena so tudi podjetja s področja opremljanja hotelskih sob ter računalniške opreme za gostinstvo. Zanimajo jih proizvajalci čistil za gostinske objekte.

Skratka, nabor podjetij, ki se na tem sejmu na Poljskem lahko predstavijo ter hkrati navežejo tudi stike za nadaljnje poslovno sodelovanje, je zelo velik.

Na Veleposlaništvu RS v Varšavi priporočamo aktivno udeležbo na dogodku.

Zainteresirane predstavnike podjetij ter institucij vabimo, da si ogledajo spletno stran www.warsawfoodexpo.pl oz. kontaktirajo organizatorje dogodka na naslov:

Ptak Warsaw Expo
Warsaw Food Expo
05-830 Nadarzyn, Al. Katowicka 62
T: +48 518 739 124

oz. na naslednje elektronske naslove:
Monica Jaszcza: m.jaszcza@warsawexpo.eu
Marta Sadowska: m.sadovska@warsawexpo.eu
Grzegorz Krzyžanski: g.krzyzanski@warsawexpo.eu

Pripravila:
Maja Šegota     
ministrica svetovalka
Veleposlaništvo Republike Slovenije v Varšavi
E: Maja.Segota@gov.si