B2B srečanja za proizvajalce ekoloških živil in naravnih proizvodov, Švedska, Malmö, 14. in 15. november 2018

torek, 14. avgust 2018

Je vaše podjetje proizvajalec ekoloških živil ali naravnih proizvodov, ki želi širiti svoje prodajne kanale v nordijski regiji?

Če je odgovor pritrdilen, vas vljudno vabimo, da se svojo ponudbo predstavite na organiziranih B2B srečanjih s trgovskimi posredniki ekološke hrane in pijače, predstavniki sektorja zdravega načina življenja, prehranjevanja, naravne lepote ter samooskrbe, ki bodo potekala v švedskem Malmö-u, 14. in 15. novembra 2018. Dogodek, ki ga organizirajo partnerji Enterprise Europe Network, sovpada s sejmoma Nordic Organic Food Fair in Natural Products Scandinavia.

Prijava:
Priporočila za uspešno predstavitev vašega podjetja ter samo udeležbo na B2B srečanjih so podrobno opisana na spletni strani organizatorja dogodka. Udeležbo na dogodku potrdite preko spletnega prijavnega obrazca.

Kotizacija:
Udeležba na B2B srečanjih je brezplačna. Strošek neudeležbe na dogodku ali odpovedi udeležbe po 5. novembru 2018 znaša 100,00 EUR.

Udeleženci dogodka:
Predstavitveni profili udeležencev B2B srečanj,  ki se dnevno posodabljajo, so objavljeni tukaj.

Pomembni datumi za udeležence dogodka:
  • Do 31. oktobra 2018 prijava na dogodek.
  • Od 1. oktobra do 4. novembra 2018 izbor B2B srečanj trgovskih posrednikov s proizvajalci (in ne obratno). Proizvajalci predlagana B2B srečanja potrdijo ali zavrnejo.
  • 5. novembra 2018 izbrani udeleženci B2B srečanj prejmejo preliminarni urnik srečanj.