Cyber kriminal in preventivni postopki, Zagreb, 19. september 2019

sreda, 04. september 2019

SLO CRO Poslovni klub bo v četrtek, 19. septembra 2019, v Hotelu Sheraton v Zagrebu, organiziral poslovni zajtrk na temo aktualne  problematike s področja kibernetičnega kriminala na gospodarskem področju.

O praktičnih primerih bo spregovoril strokovnjak, ki se ukvarja s praktičnimi primeri spletnih zlorab osebnih podatkov in poslovnih informacij.
Kako se zavarovati pred tovrstnimi napadi, bo govorila Irena Jakša Zupančič, direktorica IT podjetja Ascaldera, ki se posveča tudi  razvoju programsko naprednih orodjih za varovanje pred eventualnimi spletnimi napadi in zlorabami.  

Baze različnih podatkov, ki jih podjetja shranjujejo na pomnilnikih oz. nosilcih podatkov so neprecenljive vrednosti, obenem pa predstavljajo izjemo odgovornost zaradi varovanja osebnih podatkov, ki ga je z zakonom GDPR še dodatno naložila Evropska unija. Stroški nastalih škod, zlorab ali neodgovornega  ravnanja z podatki so lahko tudi milijonski, zato se v svetu vse bolj uveljavlja oblika sklenitve zavarovanj v primeru zlorab in nedovoljena dostopa do podatkov podjetij.

O različnih zavarovanjih in primerih izplačil bo govori Ognjen Radulović iz brokerske hiše MAI CEE.

Okroglo mizo bo povezoval predsednik SLO CRO Poslovnega kluba, dr. Saša Muminović.

Prijave  na dogodek: poslovniklub@slo-cro-klub.hr.

Vabljeni.

Dodatne informacije:
Vesna Vukšinič Zmaić
SLO CRO Poslovni klub
E: poslovniklub@slo-cro-klub.hr


Več informacij o poslovnem okolju Hrvaške