Evropski kongres majhnih in srednje velikih podjetij, Katovice, 16.-18. oktober 2019

4. oktober 2019

Deveti Evropski kongres majhnih in srednje velikih podjetij bo med 16. in 18. oktobrom 2019 v Mednarodnem kongresnem centru v Katovicah.

Kongres ni namenjen samo podjetnikom iz Poljske, pač pa iz celotne Evrope in sveta. Prireditev organizira Gospodarska zbornica v Katovicah, dogodek pa je vsako leto večja platforma za dialog, izmenjavo znanja, pogledov ter izkušenj med predstavniki podjetij, znanstvenih ustanov in lokalnih uprav.

Cilj kongresa, ki letos poteka pod sloganom "Znanost – podjetje – samouprava – skupaj za gospodarstvo", je pokazati pomembnost majhnih in srednje velikih podjetij za poljsko gospodarstvo ter jim pomagati pri razvoju inovacij in širitvi na globalne trge.

V treh dneh kongresa bodo Katovice postale srce podjetništva. Program 9. kongresa je zelo bogat in vključuje znane govorce. Letošnji dogodek je posvečen pametno-varnim rešitvam in iskanju odgovorov na vprašanje: "Katere pametne, varne in inovacijske rešitve za MSP lahko zagotovijo stabilno rast in katere tehnologije bodo imele pomembno vlogo v evropskem in svetovnem gospodarstvu?"

Evropski kongres majhnih in srednje velikih podjetij bo zaključil sejem Business Expo, ki je edinstvena priložnost za predstavitev, mreženje in vzpostavljanje poslovnih stikov.

Pripravilo:
Društvo in poslovni klub Triglav - Rysy
E: triglav.rysy@gmail.com