Gospodarska delegacija v Zambijo, 8. - 16. oktober 2022

ponedeljek, 18. julij 2022

Vljudno vabljeni k udeležbi v gospodarsko delegacijo v Republiko Zambijo, ki bo predvidoma potekala od 8. do 16. oktobra 2022 in jo organizira Slovenski poslovni klub v Zambiji.

Gospodarsko delegacijo delno podpirajo SPIRIT Slovenija, javna agencija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Slovenski podjetniški sklad.
 

Okvirni program delegacije:

   

Okvirni stroški obiska

Stroški kotizacije za udeležbo v gospodarski delegaciji znašajo 400,00 EUR na posameznega udeleženca. Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska. 

Račun za kotizacijo bo izdan ob zaključku zbiranja prijav 30. avgusta 2022 s takojšnjim rokom plačila. Delegacija bo izvedena ob predpostavki udeležbe najmanj 4 slovenskih podjetij.

Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko Slovenskega poslovnega kluba Zambija, ki je pripravil skupinski potovalni aranžma.

Kontaktna oseba g. Damjan Zonta GSM: 031 889 294, e-mail: info@slo-zambia.com.

Informativna cena potovalnega aranžmaja na dan izdaje tega vabila, ob predpostavki udeležbe minimalno 4 udeležencev, znaša 3.800,00 EUR in vključuje letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Ljubljana-Lusaka, 5 nočitev v enoposteljnih sobah z zajtrkom v 4* hotelu v Lusaki, transfer letališče-hotel-letališče v Lusaki, strošek prevozov do poslovnih subjektov.
 

Trenutni vstopni pogoji v Zambijo

Vsi potniki, ki prihajajo v Zambijo, morajo predložiti potrdilo o 2x cepljenju ali negativen rezultat testa na COVID-19 z datumom manj kot 72 ur pred prihodom. Preskuse mora izdati pooblaščen in akreditiran laboratorij v državi izvora. Vse podrobnosti si lahko preberete tukaj.
 

Izkoristite vavčerje Slovenskega podjetniškega sklada za 60 % kritje stroškov obiska

Slovenski podjetniški sklad tudi v letu 2022 pomaga MSP-jem pri prodoru na tuje trge s programom spodbud preko vavčerjev, kjer lahko podjetja koristijo vavčer za udeležbo na gospodarskem forumu ali gospodarski delegaciji v tujini in si s tem zagotovijo povračilo do 60 % stroškov. Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino.
 

Prijava in dodatne informacije

Prosimo, da za udeležbo v gospodarski delegaciji izpolnite prijavnico in jo posredujete najkasneje do 30. avgusta 2022 na elektronski naslov: info@slo-zambia.com. Za vse dodatne informacije in pomoč pri pripravi vlog smo vam na voljo.

Kontaktna oseba je g. Damjan Zonta, GSM: 031 889 294

Vljudno vabljeni k udeležbi!

 

Prijavnica (word)

Vabilo (pdf)

 
 

Preberite tudi:

E-izvoz in e-trgovina