Kako postati dobavitelj Združenim narodom?, Kopenhagen, 12.-13. junij 2019

ponedeljek, 04. marec 2019

Združeni narodi (ZN) preko javnih naročil letno nabavijo za 18 milijard ameriških dolarjev blaga in storitev, primarno s področij zdravja, transporta, hrane in kmetijstva, gradbeništva, inženiringa, svetovalnih in administrativnih storitev, kar je nedvomno potencialna poslovna priložnost tudi za slovenska podjetja.

Zainteresirana slovenska podjetja vljudno vabimo na:
  • 1 na 1 srečanja z odločevalci javnih naročil največjih agencij ZN,
  • seminar »Kako postati dobavitelj Združenim narodom«,
  • poslovno mreženje s podjetji iz Velike Britanije, Irske, Nizozemske na temo sklepanja partnerskega sodelovanja za mednarodne konzorcijske dobave ZN.

Dogodek, ki bo potekal v danski prestolici Kopenhagen, 12. in 13. junija 2019, organizirata Veleposlaništvo RS v Kopenhagnu v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije ter v partnerstvu z veleposlaništvi Velike Britanije, Irske in Nizozemske ter ZN.

Sodelovanje na seminarju so že potrdili predstavniki ZN, ki neposredno odločajo o izbiri dobaviteljev: United Nations Global Marketplace (UNGM), United Nations Secretariat (UN Secretariat), United Nations Development Programme (UNDP), United Nations Population Fund (UNFPA), Office of the United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR), United Nations Children's Fund (UNICEF), United Nations Office for Project Services (UNOPS) World Food Programme (WFP) in World Health Organization (WHO).

Kotizacija za udeležbo na dogodku, ki krije neposredne stroške organizacije dogodka ter pogostitve v času seminarja znaša 250,00 EUR na udeleženca. Podatke o plačilu kotizacije boste prejeli po uspešno opravljeni registraciji.

Prijava na dogodek poteka v dveh fazah.

V prvem koraku udeležbo na dogodku potrdite slovenskim organizatorjem preko prijavnice najkasneje do 10. aprila 2019.

Slovenski organizator vam bo v naslednjem koraku posredoval podrobna navodila za predstavitev vašega podjetja v bazo dobaviteljev ZN, udeležbo na dogodku ter zgoraj navedena poslovna srečanja. Organizacija 1 na 1 srečanj je mogoča v primeru, če sta obe strani zainteresirani za realizacijo srečanj.

Dodatne informacije:

Veleposlaništvo RS Kopenhagen, Nina Krtelj, T: 00 45 33 73 01 22; E: Nina.Krtelj@gov.si
GZS, Oddelek za mednarodno poslovanje, Nataša Turk, T: 01 58 98 152, E: natasa.turk@gzs.si