Paris Healthcare Week, 21.-23. maj 2019

21. marec 2019

Od 21. do 23. maja 2019 bo v Parizu (Paris Expo Porte de Versailles – Halls 7.2/7.3.) potekal največji francoski strokovni sejem za bolnice in bolniško oskrbo "Paris Healthcare Week", ki pokriva vsa področja, vezana na potrebe nabav bolnic, razen zdravil in bolniške prehrambne ponudbe. Organizator sejma je Federacija bolnic Francije (FHF).

Na sejmu razstavljajo ponudniki proizvodov in storitev za nego bolnikov, za področje gradnje in opreme bolnic, za medicinske pripomočke ter za informacijsko tehnološke rešitve na področju zdravstva. Poseben del salona je namenjen specializirani ponudbi za medicinske sestre.

Razstavljavci imajo možnost v konferenčnem delu sejma predstaviti nove produkte. Del salona je namenjen start-up podjetjem z inovativnimi rešitvami in produkti. Na sejmu se redno predstavljajo tudi glavne dobaviteljske mreže francoskim javnim institucijam, kot so od javnih podjetij UGAP, UNIHA in RESAH, ter tudi privatni dobavitelji.  

Obisk sejma Paris Healthcare Week 2019 je primeren tako za strokoven obisk predstavnikov pristojnih ministrstev in drugih institucij ter nujen za podjetja, ki vstopajo na francoski trg.

Slovenska podjetja z evropsko davčno številko so oproščena plačila 20 % DDV pri najemu razstavnega prostora.

Informacije o sejmu so dostopne v angleškem jeziku na spletni strani www.parishealthcareweek.com/en/.

Pregled lokacije (pdf)
Poročilo o sejmu Paris Healthcare Week 2018 (pdf)

Kontakt na sejmu:
Philippine MAYER
Directrice commerciale
T: +33 (0) 1 73 28 72 23
M: +33 (0) 6 28 63 38 69

Za dodatne informacije je na voljo tudi:
Jana Bajec Povše
Ekonomska svetovalka
Veleposlaništvo Republike Slovenije v Parizu
E: Jana.Bajec-Povse@gov.si