Paris Healthcare Week, Pariz, 29. - 31. maj 2018

četrtek, 22. marec 2018

Od 29. do 31. maja 2018 bo v Parizu (sejmišče znotraj Pariza-Porte de Versailles) potekal francoski največji strokovni sejem za bolnice in bolniško oskrbo "Paris Healthcare Week", ki pokriva vsa področja, vezana na potrebe nabav bolnic, razen zdravil in bolniške prehrambne ponudbe. Organizator sejma je Federacija bolnic Francije (FHF).

Na sejmu razstavljajo ponudniki proizvodov in storitev za nego bolnikov, za področje gradnje in opreme bolnic, za medicinske pripomočke ter za informacijsko tehnološke rešitve na področju zdravstva. Poseben del salona je namenjen specializirani ponudbi za medicinske sestre.

Razstavljavci imajo možnost v konferenčnem delu sejma predstaviti nove produkte. Del salona je namenjen start-up podjetjem z inovativnimi rešitvami in produkti. Na sejmu se redno predstavljajo tudi glavne  dobaviteljske mreže francoskim javnim institucijam kot so od  javnih  podjetij UGAP, UNIHA in RESAH  ter tudi privatni dobavitelji.   

Prilagam predstavitev letošnjega sejma ter ločeni informaciji o delu sejma, namenjenemu medicinskim sestram in delu namenjenem arhitekturnim rešitvam ter poročilo o Paris Healthcare Week 2017

Informacije o sejmu so dostopne v angleškem jeziku na spletni strani: www.parishealthcareweek.com/en/.

Obisk sejma Paris Healthcare Week 2018 je primeren tako za strokoven obisk predstavnikov pristojnih ministrstev in drugih institucij kot tudi nujen za podjetja, ki vstopajo na francoski trg.

Kontakt za dodatne informacije (govori angleško in nemško):
Petra Boydron-Königs
T: +33 (0) 6 19 56 55 35
E: petra@boydron.net
Skype: petraboydron
 
Pripravila:
Jana Bajec Povše     
Ekonomska svetovalka
Veleposlaništvo Republike Slovenije v Parizu
E: Jana.Bajec-Povse@gov.si