Poslovna konferenca: Poslovanje z Republiko Zambijo, Ljubljana, 3. julij 2019

18. junij 2019

Slovenski poslovni klub Zambija vas vabi na poslovno konferenco na temo Poslovanje z Republiko Zambijo, ki bo potekala v sredo, 3. julija 2019 ob 15. uri v poslovni stavbi ICPE (Dunajska cesta 104, Ljubljana, mala konferenčna dvorana v 1. nadstropju).

Dogodek je namenjen slovenskim poslovnežem, saj sodelujoča zambijska podjetja prihajajo v Slovenijo z namenom iskanja različnih oblik trgovinskega in poslovnega sodelovanja z zainteresiranimi slovenskimi podjetji.
 
Program:
15:00 – 15:15 Damjan Zonta, predsednik Slovenskega poslovnega kluba - Otvoritev in uvodni govor, predstavitev Poslovnega kluba.
15:15 – 15:35 Gregor Mwalulu, poslovnež iz republike Zambije – Predstavitev lastnega podjetja v Zambiji, ki se ukvarja s solarno tehnologijo in naložbami v učinkovito rabo obnovljive energije, predstavitev projektov, ki so zanimivi za slovenska podjetja.
15:35 – 16:05 Andrea Mwalulu, svetovalka s področja izobraževanja otrok in odraslih – Predstavitev delovanja izobraževalnega in zdravstvenega sistema v Republiki Zambiji, predstavitev poslovnih priložnosti za slovenska podjetja s področja izobraževanja in zdravstva.
16:05 – 16:35 Stane Štefančič, direktor podjetja Genis d.o.o. – predstavitev izkušenj pri poslovanju na zambijskem  trgu, glavni izzivi, ovire, priložnosti in pobude.
16:35 – B2B poslovna srečanja ob pogostitvi.

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite po e-mailu na info@slo-zambia.com.

Vabilo (pdf)