Predstavitev investicijskih priložnosti in poslovnega okolja v Sloveniji, Tunis, 24. september 2019

30. avgust 2019

Slovenski poslovni klub v tujini Združenje za tunizijsko-slovenski poslovni razvoj (Le développement des affaires Tuniso-Slovène) organizira poslovni dogodek Predstavitev investicijskih priložnosti in poslovnega okolja v Sloveniji (fr.: Présentation des opportunités d'investissement et de l'environnement des affaires en Slovénie˝), ki bo 24. septembra 2019 s pričetkom ob 14.uri, v stavbi UTICA (Union Tunisienne de l'industrie, du commerce et de l'artisanat), na naslovu Rue Ferjani Bel Haj Ammar, Citée El Khadhra 1003, Tunis, Tunizija.

Na poslovnem dogodku bodo predstavljene naložbene priložnosti v slovenskem gospodarstvu ter možnosti, ki jih nudi Slovenija za gospodarsko sodelovanje. Na dogodku bomo predstavili tudi dobre prakse tujih naložb v Slovenijo. Na dogodku bodo tudi predstavniki UTICA (tunizijsko nacionalno združenje delodajalcev). Predstavniki slovenskih podjetij vabljeni, saj bo to odlična priložnost za mreženje s pomembnimi deležniki tunizijskega gospodarstva.

Za več informacij smo dosegljivi na domen.miksa@mid-consulting.eu oz. leonardo.carpinteri@euin.it (angleščina).

Dogodek je podprt in sofinanciran s sredstvi javne agencije SPIRIT Slovenija ter Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

Vljudno vabljeni k udeležbi.