Razstava 3daysofdesign, Kopenhagen, 3.-5. september 2020

torek, 16. junij 2020


Veleposlaništvo Slovenije v Kopenhagnu, SPIRIT Slovenija in Center za kreativnost Muzeja za arhitekturo in oblikovanje v Ljubljani, z veseljem najavljajo predstavitev slovenskih oblikovalskih podjetij na mednarodni razstavi oblikovanja 3daysofdesign v Kopenhagnu na Danskem od  3. do 5. septembra 2020 (prestavljeno s prvotno predvidenega termina od 14. do 16. maja).

Veleposlaništvo Slovenije v Kopenhagnu je organizatorjem mednarodne razstave že najavilo udeležbo osmih slovenskih razstavljavcev: Donar, Folds, Kauch, Lepu, Ooh Noo, Sence, Tiba, GUďANA. Izbor podjetij je na podlagi vabila SPIRIT Slovenija pripravil Center za kreativnost Muzeja za arhitekturo in oblikovanje v Ljubljani.

Glavni temi letošnje razstave 3daysofdesign sta krožno gospodarstvo in trajnostni razvoj, slovenski razstavljavci pa se bodo predstavili pod geslom Green, Crative, Smart. Slovenija se bo po uspešni predstavitvi leta 2019, v letu 2020 na dogodku predstavila drugič. Zaradi pandemije bo letošnja razstava posebej osredotočena na strokovno in širše občinstvo iz nordijskih držav.

Pripravila:
Milena Stefanović Kajzer
Veleposlaništvo Republike Slovenije Kopenhagen
E: milena.stefanovic-kajzer@gov.si