Regionalno srečanje s trgovskimi zastopniki, Lignano - Sabbiadoro, 20. september 2019

11. julij 2019

Enodnevni dogodek Forum Agenti Regionali, ki je organiziran v petek, 20. septembra 2019, v letoviškem mestecu Lignano - Sabbiadoro v sosednji Furlaniji Julijski krajini, je namenjen tako domačim, italijanskim podjetjem kot tudi tujim podjetjem za iskanje agentov oz. trgovskih zastopnikov za italijanski trg s posebnim poudarkom na trg v Furlaniji Julijski krajini.

Prisotni bodo trgovski zastopniki iz Furlanije Julijske krajine in iz sosednjih dežel. Prijave so možne do zasedbe prostih mest, ki so omejena na največ 50 podjetij. Srečanja B2B med podjetji in trgovskimi zastopniki bodo organizirana po vnaprej določenem urniku.

Za podjetja iz Slovenije, ki bodo sodelovala na srečanju v Lignanu, je zagotovljena cena s posebnim popustom in znaša 500,00 evrov + DDV. V tej ceni niso vključeni morebitni hotelski stroški. Lignano je npr. od Nove Gorice oddaljen 75 km.

Promocija prijavljenega podjetja in ponudba trgovskim zastopnikom bo zagotovljena na spletni strani ForumAgenti in po elektronski pošti po sektorjih. Podjetja bodo na svoj mail prejemala predloge za srečanja. V glavnih tiskanih medijih (Il Sole 24 Ore, Itali Oggi, Libero...) bodo objavljene blagovne znamke sodelujočih podjetij.

Vsako udeleženo podjetje bo imelo zagotovljeno mizo s stoli, električni priključek in svoj logo ter kit z dobrodošlico.

Podjetja iz Slovenije, ki bi želela sodelovati na srečanju s trgovskimi zastopniki v Lignanu, so vabljena, da svoj interes sporočijo na zorko.pelikan@gov.si ali neposredno organizatorju enrico.seminara@agent321.com.

Pripravil:
Zorko Pelikan
Generalni konzulat Republike Slovenije
Gospodarski urad Republike Slovenije Milano
E: zorko.pelikan@gov.si