Robotex International 2018, Talin, 30. november - 2. december 2018

2. november 2018

Robotex International 2018 je največji tehnični/tehnološki festival v Estoniji. Letos bo potekal v času od 30. novembra do 2. decembra 2018 v Talinu, v Estoniji.

Ocenjujejo, da se bo dogodka udeležilo približno 35.000 ljudi, vključno z 1.000 vodstvenimi delavci in oblikovalci politik, ki bodo sodelovali na posameznih konferencah. Pričakujejo 50 govorcev/panelistov iz 20 držav.

Teme dogodka bodo robotika, Cyber Security, vesoljske tehnologije in podobno. Poudarek bo na novih izzivih – na tekmovanjih se bodo pomerili različni strokovnjaki ter tehnološke ekipe.

Organizatorji pozivajo k aktivni udeležbi predstavnikov držav. Še posebej si želijo na dogodek pritegniti investitorje, predstavnike podjetij ter oblikovalce politik s tega področja. Za ta namen so pripravili tudi določene popuste glede sodelovanja, imenovane ROBOTEXFRIEND.

Na Veleposlaništvu RS v Varšavi priporočamo udeležbo na dogodku! Pozivamo tako predstavnike podjetij, kakor tudi posameznih institucij, da se dogodka udeležijo. V kolikor obstaja interes, da bi se dogodka udeležili skupaj, organizirano, pod blagovno znamko "I feel Slovenia", bomo na Veleposlaništvu RS v Varšavi z veseljem pristopili k organizaciji dogodka.

Kontaktni podatki za udeležbo na dogodku:
Pripravila:
Maja Šegota    
ministrica svetovalka
Veleposlaništvo Republike Slovenije v Varšavi
E: Maja.Segota@gov.si