Sejemske predstavitve v avgustu in septembru 2019

19. junij 2019

V Avstriji bodo v avgustu in septembru 2019 potekali naslednji sejmi:

Doppel CACIB Rassehundeschau 2019, Messe Innsbruck, 17.18. avgust 2019 (B2C)
Pasji sejem organizira Avstrijsko združenje kinologov (ÖKV), ustanovljeno leta 1909, ki je krovna organizacija za približno 100 avstrijskih psov z okoli 500 pridruženimi klubi, ki se ukvarjajo s športom, živinorejo, izobraževanjem, razstavljanjem, usposabljanjem, testiranjem in vzrejo psov. Avstrijsko združenje kinologov je edina avstrijska federacija psov, ki je tudi članica mednarodne zveze psov, FCI (Fédération Cynologique Internationale).

49. Inform Oberwart, Oberwart, 28. avgust 1. september 2019 (B2C)
INFORM Oberwart poteka letos že 49. leto in se je skozi desetletja uveljavil kot "kraljica" vseh sejmov na Gradiščanskem. Že skoraj pol stoletja zagotavlja odgovore na nešteto vprašanj, medsebojno povezuje poslovne partnerje, pri čemer stranke pripelje v šotor za zabave do pravih strokovnjakov. Vsakdo, ki se sprehaja po razstavnih prostorih INFORM Oberwarta, bo vedno našel odgovor in opravil svoje delo.

Rieder Volksfest, Ried im Innkreis, 29. avgust 1. september 2019 (B2C)
Rieder Volksfest na več kot 22.000 m² že desetletja ponuja najboljšo zabavo za mlade in stare. Na tradicionalnem ljudskem festivalu Rieder Messe s prostim vstopom so načrtovani osupljive vožnje, raznovrstno otroško območje, kulinarični užitki, tematski dnevi v zabaviščnem parku in šotoru, tradicionalni šotor, atmosferska vinska dvorana in prostor za zabavo.

ÖKO FAIR TIROL Die Messe für nachhaltiges LEBEN 2019, Messe Innsbruck, 30. avgust 1. september 2019 (B2C)
Osrednja platforma v središču Alp za vse, ki se zanimajo za trajnostni življenjski slog in potrošnjo. Aktualni trendi na področju mode in tekstila, prehrane, življenjskih stilov, prostega časa in turizma za potrošnike ter trajnostnih proizvodov in storitev, informacije o certificiranju ali predstavitvah najboljše prakse za podjetnike ustvarjajo alternative konvencionalni ponudbi iz skoraj vseh področij življenja in poslovanja.

Herbstmesse, Dornbirn, 4.8. september 2019 (B2C)
Prostor za srečanje, prostor za dober pogovor, prostor za odkrivanje novega. Doživite trge in ljudi v domačem vzdušju, ki bo trajalo pet dni, tako da boste imeli čas, da vidite, slišite, se čudite, in seveda, nakupite vse tisto, kar si vaše srce poželi.

Rieder Messe – Internat. Landwirtschafts- und Herbstmesse, Ried im Innkreis, 4.8. september 2019 (B2C)
Rieder Messe 2019 je sejem v Avstriji, ki uspešno povezuje kmetijstvo (vključno z vrhunskimi živalskimi prireditvami).

Herbstmesse, Celovec, 11.15. september 2019 (B2C)
V Celovcu bo že 85. leto potekal Jesenski sejem, največji nakupovalni sejem v Južni Avstriji. Najpomembnejša tema razstave je Gradbeništvo, energija in ogrevanje, sledi Moda in kulinarika Alpen-Adria.

KREATIV, Bozen, 13.15. september 2019 (B2C)
Sveže ideje, nove tehnike in raznovrstni materiali: vsi, ki uživajo v kreativnem oblikovanju, obdelavi in okrasitvi, bodo našli navdih za svoje projekte in umetniška dela na Kreativu!

Welser Volksfest – Herbst, Wels, 13.15. september 2019 (B2C)
V Volksfestu se že veselimo jeseni 2019 od 13. do 15. septembra. Ne pozabite na tradicionalno vadbeno razsvetljavo s festivalskim točenjem piva v četrtek, 12. septembra.

fafga’19 – Fachmesse für Gastronomie, Hotel und Design, Messe Innsbruck, 16.19. september 2019 (B2B)
Hotelski in gastronomski sejem FAFGA alpski superior je še dodatno podprl svoj položaj kot najpomembnejša investicijska, svetovalna in mrežna platforma za tirolsko turistično industrijo. Visokokakovostna in popolna ponudba, skupaj z najnovejšim industrijskim programom, je privedla do pripravljenosti za vlaganje okoli 75 odstotkov med trgovske obiskovalce.

Classic Austria, Wels, 20.22. september 2019 (B2C)
Klasična Avstrija je zbirališče vseh ljubiteljev klasičnih avtomobilov, zbirateljev in restavratorjev. Od klubov blagovnih znamk, prodajalcev avtomobilov in trgovcev z deli, elegantnih klasičnih avtomobilov in klasičnih avtomobilov, zgodovinskih motornih koles, pa do tovornjakov in traktorjev so predstavljeni v Welsu.

Bau & Energie, Wieselburg, 27.29. september 2019 (B2C)
BAU & ENERGIE v Wieselburgu je eden najpomembnejših in najobsežnejših sejmov za gradnjo v Spodnji Avstriji in lahko izstopa iz velikega števila manjših sejmov domače obrti, saj ponuja obsežno paleto razstav in kakovostno predavanje in podporni program. Pri BAU & ENERGIE se upoštevajo trenutni razvoj dogodkov in vključevanje novih tem, ki se izvajajo na sejmih, pa tudi širitev in konsolidacija vzpostavljenih kontaktnih točk.

Biker-s-World, Messezentrum Salzburg, 28.29. september 2019 (B2C)
Biker-s-World bo letos od 28. do 29. septembra 2019 naredil naslednji postanek v boksih. Ta vikend se dvorane Messezentrum Salzburg ponovno spreminjajo v Eldorado za vse ljubitelje vročih koles in slavnega življenjskega sloga! Različna območja od Racing Corner do US Cars & Hot Rods omogočajo osebno pot do priljubljenih žarišč. Rockabilly flair in kolesa po meri zagotavljajo pravi ambient.

Heritage World, Messezentrum Salzburg, 28.29. september 2019 (B2C)
Nov sejem tradicionalne izdelave in oblikovanja, ki bo potekal skupaj s sejmom Biker-s-World.

Sportmesse Salzburg, Messezentrum Salzburg, 28.29. september 2019 (B2C)
Sportmesse Salzburg pomeni gibanje, preventivo in regeneracijo! Sodelovalni in nakupovalni značaj Sportmesse Salzburg ponuja priložnost za športne aktivnosti, odkrivanje novih športov in novih

Pripravil:
mag. Dušan Pšeničnik     
ekonomski svetovalec, vodja gospodarskega oddelka
Veleposlaništvo Republike Slovenije na Dunaju        
E: dusan.psenicnik@gov.si

Več informacij o sejmih v tujini