Sejemske predstavitve v maju in juniju 2019

15. april 2019

V Avstriji bodo v maju in juniju 2019 potekali naslednji sejmi:

22. Interalpin 2019, Messe Innsbruck, 8.10. maj 2019 (B2B)
Vodilni mednarodni sejem za alpske tehnologije bo osrednja platforma za novosti in inovacije v industriji žičnic za trgovske obiskovalce z vsega sveta.

MOCO (9.10. maj 2019, Bozen, B2B)
IT in komunikacijske tehnologije, programska oprema, medijska produkcija, tehnologije, izumi, inovacije.

Intern. Rassehundeschau des ÖKV, Wieselburg, 11.12. maj 2019 (B2C)
Hišni ljubljenčki, dodatki.

Tiroler Gartentage 2019, 24.26. maj 2019, Congresspark Igls (B2C)
Kongresni park Igls ustvarja oazo miru s senčnimi drevesi in idiličnim ribnikom lilij v središču. Namesto "stresnega sejma" se torej lahko sproščeno sprehodite, saj sejem ponuja območje za kratek sprehod ter prostor za počitek in otroke. Za nasvete in načrtovanje bo na voljo skupina strokovnjakov.

Pferd Wels, Wels, 30. maj 2. junij 2019 (B2C)
Sejem konjušnic in tekmovanj s konji.

Dienstleistungsbörse für Marketing und Kommunikation, Dornbirn, 6.6.2019 (B2B)
Storitvena izmenjava predstavlja razstavljavce in ponudnike storitev v zvezi s temami komuniciranja in trženja. Poleg oglaševalcev in agencij dogodek vključuje prevajalce, prodajne storitve, podpornike v pisarni, tiskarje, ustvarjalce, fotografe, pisce besedil, Googlove strokovnjake – torej vse ponudnike storitev, s katerimi skoraj vsak dan sodelujemo pri komunikaciji.

Vier-Länder Lieferantenbörse, Dornbirn, 6. junij 2019 (B2B)
Razstavljavci s področja mehatronike, elektronike, kovin in plastike ter tematsko sorodnih področij, kot so kemija, informacijska in komunikacijska tehnologija ali logistika, se predstavijo kupcem, direktorjem, nosilcem odločanja, tehnikom in uporabnikom iz predelovalne industrije v regiji DACHLI.

Salzburger Dult, Messezentrum Salzburg, 8.16. junij 2019 (B2C)
Salzburg Dult velja za tradicionalni festival, katerega zgodovina sega v srednji vek. Prvotno je bil ustanovljen spomladi kot proslava časti sv. Ruperta, zaščitnika Salzburga, skozi stoletja pa je doživel spremembo do današnje "binkošti". Od leta 1974 poteka v razstavnem centru na Glanspitz v Salzburgu-Lieferingu.

Wieselburger Messe mit Volksfest, Wieselburg, 27.30. junij 2019 (B2C)
Sejem Wieselburger "Hof & Forst" se osredotoča na kmetijstvo in gozdarstvo pa tudi na komercialna, industrijska in storitvena podjetja. Ponudbo dopolnjujejo splošni sejem blaga in znani Wieselburger Volksfest z zabaviščnim parkom. Posebna pozornost je namenjena ciljnim skupinam: živinoreja, travinje, specialitete, gozdarstvo in energetika, domače gospodarstvo in gorsko kmetijstvo.

Pripravil:
mag. Dušan Pšeničnik     
ekonomski svetovalec, vodja gospodarskega oddelka
Veleposlaništvo Republike Slovenije na Dunaju        
E: dusan.psenicnik@gov.si


Več informacij o sejmih v tujini