Sodelovanje s proizvajalcem vozil Volkswagen, Camera Monitoring System

sreda, 13. oktober 2021
 
SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju proizvajalcem vozil skupino Volkswagen, vabi visoko tehnološka in inovativna slovenska podjetja k posredovanju interesa za sodelovanje s tem priznanim mednarodnim podjetjem. Volkswagen išče nove dobavitelje tudi v Sloveniji, in sicer na sledečem projektu:
 
Camera Monitoring System
 
Osnovne informacije: nova zakonodaja na Kitajskem omogoča nove funkcionalnosti in nov zunanji dizajn z uporabo Camera Monitoring System.
 
Splošni cilj: skupina VW išče nove dobavitelje z razvito nizkocenovno rešitvijo »eMirror«, ki so sposobni proizvajati velike količine izdelkov v serijski proizvodnji.
 

Vsa zainteresirana podjetja, ki bi lahko sodelovala v zgoraj opisanem projektu, vabimo, da svoj interes potrdite tako, da v angleškem jeziku izpolnite:
   
Zgoraj zahtevana dokumenta izpolnjena vrnete do srede, 20. oktobra 2021 do 12:00 ure na e-mail: martin.zadel@spiritslovenia.si
 
Na osnovi prejetih dokumentov  bodo predstavniki podjetja Volkswagen izbrali podjetja, ki imajo možnosti za nadaljnje sodelovanje z njimi. Zato vas vljudno naprošamo, da pri izpolnjevanju kontaktnih podatkov vnašate direktne e-mail naslove in telefonske številke.
 
Dodatne informacije:
Martin Zadel, tel. 05 9 089 500, e-mail: martin.zadel@spiritslovenia.si
 
 
Vabilo (pdf)
Podrobneše informacije: Camera Monitoring System
Vprašalnik One-pager
 

Želite izvedeti več?


Naše vsebine:
Predstavitev panoge avtomobilska industrija
Več o poslovnem okolju Nemčije