Srečanje gospodarstvenikov na Vigredi v Zagrebu, 24. april 2019

torek, 09. april 2019

SLO CRO Poslovni klub in Veleposlaništvo Republike Slovenije v Zagrebu za člane kluba in diplomate organizirata Srečanje gospodarstvenikov na Vigredi v Zagrebu.

Na dogodku se bodo predstavili vinarji iz Bele krajine, natančneje Metlike, ki od 17. do 19. maja 2019 organizira največji vinski festival v Sloveniji - Vinska Vigred v Beli krajini.

Prireditev se bo odvijala 24. aprila 2019, na vrhu nebotičnika, v Zagreb Eye 360, ki se nahaja na Ilici 1a. S svojimi vini  se bodo predstavili vinarji Pečarič, Prus, Šturm in Vinska klet Metlika. Vinsko regijo in izbrana vina bo predstavila enologinja Ivanka Badovinac, specialistka in svetovalka za vina iz Kmetijsko gozdarskega zavoda Slovenije - Zavod Novo mesto.

Za kulinarične okuse Bele krajine bo poskrbela Belokranjska hiša Veselič. Na dogodku se bo predstavil tudi Turistično informacijski center Bele krajine in Podjetniški  inkubator Bele krajine. Čeprav bo dogodek po veliki noči, pa bo znana Metličanka Martina Vidic, ki sicer šiva tudi belokranjske noše, zbranim gostom z veseljem  pokazala, kako se riše na pisanice!

Vabilo (pdf)

Pripravila:
Vesna Vukšinič Zmaić
SLO CRO Poslovni klub
E: poslovniklub@slo-cro-klub.hr