Vabilo na individualne B2B sestanke z italijanskimi poslovnimi partnerji v okviru dogodka “MatchingDay 2019”, Gorica (Italija), 11. maj 2019

torek, 23. april 2019
 
Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju s podjetniško organizacijo Confartigianato-Imprese iz Vidma in Slovenskim deželnim gospodarskim združenjem ter podpori Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije in Gospodarske zbornice Slovenije vabi na individualne B2B sestanke z italijanskimi poslovnimi partnerji. Dvostranska poslovna srečanja bodo potekala v okviru dogodka »Matching day 2019« in sicer v soboto, 11. maja 2019 v Kongresnem centru v Gorici od 9.30 do 17.30 ure (naslov: Ul. Alviano 18, Gorica, Italija).

Dogodek predstavlja priložnost srečanja podjetnikov in strokovnjakov iz Italije in Slovenije s ciljem vzpostavljanja novih poslovnih zvez in plodnega sodelovanja. Na dogodku bodo udeležencem na voljo tudi ekskluzivne storitve, kot so brezplačna svetovanja o dostopu do kreditov, zavarovanju, internacionalizaciji.

Tematike letošnje prireditve so:
  • Gradbeništvo (gradnja objektov, stavbno pohištvo, dobava materialov)
  • Inštalacije (elektro, toplotne in tehnološke inštalacije, domotika in pametne hiše)
  • Pohištvo (notranja oprema, dizajn)
  • Elektronika (tehnološke naprave)
  • Razvoj programskih storitev in IKT (programerstvo, razvoj naprednih spletnih strani, e-trgovina, idr.)
Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da se dogodka udeležite in izkoristite priložnost, da v kratkem času pridobite zadovoljivo število poslovnih kontaktov. Prosimo vas, da svoj interes za udeležbo potrdite najkasneje do 3. maja 2019, in sicer tako, da izpolnite elektronsko prijavnico, ki se nahaja na: https://app.matchingday.it/users/register

Letošnji dogodek je poseben za inovativna podjetja, saj bodo izbrali do 5 podjetij med tistimi, ki se bodo prijavila na Matching Day in bodo predlagala inovativen projekt oz. nov proizvod ali storitev. Vsakemu od teh podjetij bodo namenili 5 minut ob začetku dogodka, da predstavijo svojo idejo vsem ostalim udeležencem. Če želite izkoristiti to edinstveno priložnost in si zagotoviti posebno vidljivost se morate vključno z oddano prijavo na zgoraj omenjeni elektronski prijavnici, dodatno prijaviti tudi preko elektronske pošte na naslov: categorie@uaf.it.

Za vsa slovenska podjetja kotizacijo krije SPIRIT Slovenija, zato je udeležba za vas na dogodku brezplačna. Ker je za ostala podjetja predvideno plačilo kotizacije, smo z organizatorji v Italiji dogovorjeni, da slovenska podjetja ob prijavi pri načinu plačila izberete možnost »bančno nakazilo« in nadaljujete z izpolnjevanjem. Na ta način boste prijavo lahko izvedli do konca, kotizacija pa vam ne bo zaračunana.

Uradna spletna stran dogodka

Več informacij o dogodku:
Tjaša Fras, SPIRIT Slovenija, tel. 01-5891-872, e-mail: tjasa.fras@spiritslovenia.si
Petra Ambrožič, SPIRIT Slovenija, tel. 01-5891-881, e-mail: petra.ambrozic@spiritslovenia.si