GRADNJA, MONTAŽA IN AVTORSKI NADZOR V OKVIRU PROJEKTA MODERNIZACIJA CESTNE INFRASTRUKTURE CENTRA ZA POLIGONSKO ŠOLANJE TERITORIALNE VOJSKE ORZYSZ

Datum vpisa: 15. marec 2019
Naročnik: 
Wydział Zamówień i Umów, Zakład Inwestycji Organizacji, Traktatu Północnoatlantyckiego
ga. Karolina Drążek
tel: 261-845-740
Panoga: 
Gradbeništvo
Drugo
Rok prejema ponudbe: 
Jezik komuniciranja: poljski
Opis: 
Veleposlaništvo RS v Varšavi obvešča o začetku postopkov mednarodnega javnega razpisa – ICB/3/2019 ter ICB/2/2019, ki ga objavlja "Obrat Investicij Organizacije Severnoatlantske pogodbe" (Op. poljski naziv: Zakład Inwestycji Organizacji Traktatu Północnoatlantyckiego).

Vsebina razpisa je priprava celovite projektne dokumentacije (DP) ter opravljanje gradnje in montaže, skupaj z avtorskim nadzorom v okviru projekta "Modernizacija cestne infrastrukture Centra za poligonsko šolanje Teritorialne vojske Orzysz", ki bo izveden po načelu "projektiraj in zgradi".

Gre za enostopenjski mednarodni javni razpis, za katerega nameri glede začetka postopkov št. ICB/2/2019 in ICB/2/2019 sta bili objavljeni v poljskem dnevniku "Rzeczpospolita" dne 28.02.2019.

Dodatne informacije glede javnih razpisov so dostopne na spletnem portalu Ministrstva za Podjetništvo in Tehnologijo: https://www.gov.pl/przedsiembiorczosc-technologia/o-ministerstwie, pod rubriko "Informacje o zamówieniach publicznych", pozicija "Przetargi NATO".

Zainteresirana slovenska podjetja vabimo k sodelovanju.

Obvestilo ICB/2/2019 (pdf)
Obvestilo ICB/3/2019 (pdf)

Pripravila:
Maja Šegota    
ministrica svetovalka
Veleposlaništvo Republike Slovenije v Varšavi
E: Maja.Segota@gov.si