Želite prejemati najnovejše poslovne priložnosti na vaš elektronski naslov?

Bodite obveščeni o najnovejših objavah. Na prejemanje aktualnih novic se prijavite v rubriki E-Info.

SVETOVANJE NA PODROČJU POVEČANJA PRIVLAČNOSTI ŠTUDIJA V EVROPI

Datum vpisa: ponedeljek, 18. september 2023

Naročnik: 

European Education and Culture Executive Agency (EACEA), EACEA.A.3 - Erasmus Mundus, Sport
European Commission, European Education and Culture Executive Agency, EACEA.A.3. - J-59 01/033, ref. Call for tenders EACEA/2023/OP/0006
1049 Brussels
Belgium
Panoga: 
Izobraževanje in usposabljanje
Rok prejema ponudbe: 
Jezik komuniciranja: angleški

Opis: 

Predmet pogodbe je zagotavljanje vrste storitev in svetovanja, ki skupaj prispevajo k povečanju privlačnosti evropskega visokošolskega izobraževanja v svetu ter k večji prepoznavnosti in privlačnosti Evrope kot študijskega cilja po vsem svetu.

Ta javni razpis torej zahteva strokovno znanje in človeške vire za upravljanje in usklajevanje številnih dejavnosti za doseganje ciljev, opisanih v prvem stavku. To naročilo bo dejansko pomenilo prevzem številnih vidikov obstoječega izvajalca storitev, ki od leta 2015 upravlja podobne dejavnosti v okviru dveh ločenih pogodb.

Cilji pogodbe:
  • Agenciji zagotoviti strokovno znanje in vire za promocijo evropskega visokošolskega izobraževanja in visokošolskih programov EU v svetu.
  • Izvajalec bo po posvetovanju z agencijo izvajal in ocenjeval vrsto elementov za izboljšanje in podporo promocije evropskega visokošolskega izobraževanja v tujini.

Cilji dejavnosti:
  • Pomagati okrepiti prepoznavnost celotnega evropskega visokošolskega izobraževanja, in priložnosti, ki jih financira EU, v svetu  ter jih narediti bolj vidne in dostopne institucijam, mobilnim udeležencem izobraževanja in akademikom po vsem svetu.
  • Izboljšati dostopnost ciljno usmerjenih informacij o programih in študijskih priložnostih v Evropi ter predstaviti njeno kakovost in raznolikost kot študijsko destinacijo.

Ocenjena skupna vrednost tega projekta je 5.000.000 EUR.

 

Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: