Izvozno svetovanje

Imate vprašanje ali pa potrebujete nasvet s področja mednarodnega poslovanja, tujih trgov, internacionalizacije? V tej rubriki vam predstavljamo možnosti, kako priti do odgovora.

Vabimo vas, da nam pošljete vaše vprašanje, skupaj z našimi strokovnjaki pa vam bomo skušali čim prej odgovoriti. Vas zanima kakšen odgovor lahko pričakujete? Izberite možnost pogosta vprašanja. Pripravljenost vašega podjetja na izvoz lahko preverite v testu izvoznih možnosti, napotke za pripravo uspešnega sejemskega nastopa pa vam nudimo v sejemskem vsevedu. Nasvete in odgovore lahko poiščete tudi v publikacijah s področja internacionalizacije in mednarodnega poslovanja. In če bi vaša vprašanja, kljub naštetim možnostim, še vedno ostala neodgovorjena, se lahko udeležite izobraževanj o mednarodnem poslovanju in tujih trgih, ki jih izvajajo izobraževalne ustanove, iz seznama, ki smo ga pripravili za vas.

Nameravate obiskati poslovnega partnerja v tujini? Pot si lahko pomagate načrtovati tudi z zemljevidi, vremenom in pretvornikom valut.