Gospodarske delegacije, dnevi dobaviteljev, B2B dogodki

Iščete nove poslovne priložnosti in nove poslovne kontakte?

  • Vas zanima poslovno okolje tuje države?
  • Želite izmenjati izkušnje pri poslovanju v državi?
 

V letu 2023 SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira:

  Dogodek                                                                                                         Lokacija              Datum                Prijava
1. Digital Future in obisk sejma CES 2023 Las Vegas 3. - 9. januar 2023 Zaključeno
2. Povratni gospodarski obisk v Uzbekistan in Kirgizijo Taškent, Biškek 6. - 11. februar 2023 Zaključeno
3. Izhodna gospodarska delegacija v ZDA ZDA 16. - 22. april 2023 Zaključeno
4. Gospodarska delegacija na Hannover Messe Hanover, Nemčija 17. - 21. april 2023 Zaključeno
5. Gospodarska delegacija v Indijo Mumbaj, Čenaj 19. - 25. november 2023 Zaključeno
6.  Srečanje z nabavniki nemških podjetij v okviru 58. BME simpozija nabavnikov in logistov Berlin, Nemčija 17. - 20. oktober 2023 Zaključeno
7. Gospodarska delegacija v Brazilijo Rio de Janeiro, Brazilija 9. - 15. april 2023 Zaključeno
8. Gospodarski obisk v Ljudski republiki Kitajski Ningbo, Kitajska 13. - 19. maj 2023 Odpovedano
9. Gospodarska delegacija s področja vesoljske industrije v Francijo Toulouse, Francija 5. - 7. junij 2023 ZaključenoNe spreglejte tudi:

Poslovni dogodki ob športnih prireditvah 

Udeležba v okviru gospodarske delegacije, dnevov dobaviteljev, B2B dogodkov


Udeležite se gospodarske delegacije, dneva dobaviteljev ali B2B dogodka, organiziranega s ciljem pridobivanja novih poslovnih kontaktov, povečanja prepoznavnosti, pridobivanja poslov ter izkušenj pri poslovanju s tujimi državami.

Pri izvedbi dogodkov sodelujemo z organizacijami na področju spodbujanja internacionalizacije v Sloveniji, z bilateralnimi gospodarskimi zbornicami, svetovalnimi podjetji v tujini ter s tujimi sorodnimi agencijami.

Preko Slovenskega podjetniškega sklada je na voljo Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino. Namen vavčerja je spodbuditi podjetja k udeležbi v izhodnih gospodarskih delegacijah (vključno z B2B srečanji s podjetji).

 

Gospodarske delegacije

Zagotavljamo ažurne informacije o vseh napovedanih gospodarskih delegacijah, tudi tistih, ki jih vodijo najvišji predstavniki države (predsednik države, predsednik vlade, ministri). 

Število načrtovanih gospodarskih delegacij izhaja iz interesa podjetij, načrtovanih obiskov slovenske in tuje diplomacije s spremstvom gospodarstvenikov in iz nadaljevanja predhodno izvedenih delegacij v obliki povratnega obiska.

Gospodarske delegacije, ki jih v tujino vodijo najvišji predstavniki države, imajo pri pridobivanju novih kontaktov še dodatno težo. Še zlasti to velja za države, v katerih je vloga države še močno vpeta v gospodarske tokove.
 

Dnevi dobaviteljev

Edinstveni poslovi dogodki, na katerih se predstavnikom tujega podjetja predstavijo slovenska podjetja, zainteresirana za sodelovanje. Izvedba  temelji na predhodnih dogovorih z velikimi mednarodnimi podjetji - tujimi kupci.

Na podlagi obstoječih dogovarjanj z velikimi mednarodnimi podjetji s področja avtomobilizma, prehrane in elektronike, se nadejamo povečanja števila izvedenih dnevov dobaviteljev v prihodnje in s tem povečanja možnosti za vstop slovenskih podjetij v mednarodne dobaviteljske verige.
 

B2B dogodki

Organizirana udeležba na mednarodnih B2B dogodkih, kjer preko individualnih srečanj neposredno povezujemo domače in tuje poslovne partnerje.

Identificirali smo nekaj mednarodnih B2B platform, v okviru katerih udeležena podjetja vnaprej izberejo sogovornike, s katerimi se osebno srečajo na sestankih po vnaprej določenih urnikih, kar jim omogoča izjemno učinkovito izrabo časa, namenjenega za udeležbo na poslovnem dogodku. Mednarodne B2B platforme kot so francoska Futurallia in italijanski Forum Agenti so s strani slovenskih podjetij dobro obiskane in pozitivno ocenjene.Dodatne informacije:

 

Novice


Vse aktualne novice

 

 

Želite prejemati najnovejše novice na vaš elektronski naslov?


Bodite obveščeni o najnovejših objavah. Na prejemanje aktualnih novic se prijavite v rubriki E-Info.