21. China Yiwu International Commodities Fair, Zhejiang, 21.-25. oktober 2015

torek, 18. avgust 2015

Veleposlaništvo Ljudske republike Kitajske vljudno vabi k udeležbi na sejmu 21st China Yiwu International Commodities Fair (Yiwu Fair), ki bo potekal med 21. in 25. oktobrom 2015 v Yiwu International Expo Centru v provinci Zhejiang. Gre za enega največjih izvozno usmerjenih sejmov na Kitajskem, ki se odvija že od leta 1995.

 

Sejem poteka pod okriljem Ministrstva za gospodarstvo Ljudske republike Kitajske, Ljudske vlade province Zhejiang, Kitajskega sveta za promocijo mednarodne trgovine, Kitajskega državnega sveta za lahko industrijo in Kitajske gospodarske zbornice.

 

Letos se bodo na 4500 stojnicah predstavili razstavljavci s področja proizvodnje strojne opreme, življenjskih potrebščin, pletenin, elektronskih in električnih naprav, kulturnih in športnih potrebščin, nakita in dodatkov, umetne obrti ipd. Sejma naj bi se udeležilo več kot 200.000 udeležencev iz 200 držav in regij.

 

Podrobnejše informacije o sejmu so na voljo na spletni strani www.yiwufair.com/.

 

Podjetja, ki bi se želela udeležiti sejma, lahko pisno vabilo in obrazec za pridobitev vize dobijo na javni agenciji Spirit Slovenija, kontaktna oseba je ga. Tanja Drobnič, e-mail: tanja.drobnic@spiritslovenia.si.