45. Mednarodni sejem turizma, Beograd, 22. - 25. februar 2024

sreda, 14. februar 2024


Pod geslom "Pustolovščina se začne tukaj!" bo od 22. do 25. februarja 2024 v dvoranah 1, 1A in 4 na Beograjskem sejmu potekal 45. Mednarodni sejem turizma.

Beograjski sejem turizma, kot najbolj obiskan turistični sejem v regiji in širše, z velikim številom poslovnih gostov in dejavnosti B2B predstavlja pomembno tržišče za več deset milijonov potencialnih turistov, je navedno v sporočilu Beograjskega sejma. Država partnerica sejma turizma 2024 je Grčija. Prvič bodo na sejmu turizma sodelovale Kambodža, Ekvador, Sveta Lucija in Libija, ponovno pa se ga bodo udeležile Indonezija, Kuba in Sveti Tomaž in Princ.

Tradicionalno bodo na sejmu sodelovale najpomembnejše turistične agencije, združenja in organizacije, hoteli, turistična središča, prevozna podjetja in mednarodni organizatorji potovanj.

Pod geslom "Postrezite se" bo sočasno s sejmom turizma v dvoranah 2A in 2C potekal tudi 19. Mednarodni sejem hotelske in gostinske opreme HORECA-OPREMA.

Delovni čas sejma turizma in sejma HORECA-OPREMA je od četrtka, 22. februarja, do sobote, 24. februarja, od 10. do 19. ure, in v nedeljo, 25. februarja, od 10. do 18. ure.

Več informacij: beogradskisajamturizma.rs


Slika: Beogradski sajam

Pripravila:

mag. Danijela Fišakov
Slovenski poslovni klub
e-naslov: danijela.fisakov@spk.rs

 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini