5. vrh o energetski prihodnosti SET Trebinje 2024, 20. - 22. marec 2024

sreda, 13. december 2023
 

Energetska povezljivost Zahodnega Balkana


Pod sloganom "Energetska povezljivost Zahodnega Balkana" bo v Kulturnem centru v Trebinju od 20. do 22. marca 2024 potekal 5. vrh o energetski prihodnosti "SET Trebinje 2024".

Dogodek organizirata Samit energetike - SET d.o.o. Trebinje in MH Elektroprivreda Republike Srpske pod pokroviteljstvom Ministrstva za zunanjo trgovino in ekonomske odnose Bosne in Hercegovine, Vlade Republike Srbske ter Ministrstva za energetiko in rudarstvo in Ministrstva za gospodarstvo in podjetništvo Vlade Republike Srbske.

Udeleženci vrha bodo imeli v treh dneh srečanja priložnost slišati odgovore na ključna vprašanja energetske prihodnosti od skoraj 50. voditeljev energetike iz držav regije, ki bodo sodelovali v sedmih ločenih panelih. V delo Vrha so vključeni vsi relevantni predstavniki energetike v regiji, vodilni ljudje domačih podjetij in institucij, ki krojijo panogo, gospodarstveniki in kreatorji energetskih politik ter vrhunski domači in mednarodni strokovnjaki s področja energetike. 

Energetski vrh Trebinje je odlična priložnost za sodelovanje med javnimi elektroenergetskimi podjetji, državnimi organi in ponudniki tehnologij za izmenjavo informacij, izmenjavo znanj, da bi razumeli prihodnost energetike in videli, kam gre svet na področju trajnosti. 

SET ponuja vstop na trg za vsako podjetje, ki želi delati in poslovati v sektorju obnovljivih virov energije in trajnosti v regiji. Ponuja tudi možnost predstavitve, kjer lahko udeleženci prikažejo in izpostavijo svoje dosežke, tehnologije, storitve in rešitve.

Prijave so mogoče do 15. marca 2024.

Podrobnosti o dogodku in prijava

Vabilo (pdf)


 

Preberite tudi:

Globalni trendi na področju zelenih tehnologij in trajnostnega razvojaZa informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: