8. Festival Real Estate Investments – FREI 2017, Budva, 15. - 18. maj 2017

ponedeljek, 08. maj 2017

Obveščamo vas, da bo v času med 15. in 18. majem 2017 v hotelu "Avala Resort & Villas" v Budvi, Črna gora, potekal 8. Festival Real Estate Investments – FREI 2017.

FREI je pomemben regionalni dogodek s področja vlaganj v nepremičnine in razvoja nepremičninskega trga, ki že tradicionalno poteka v Budvi na črnogorski obali, pod okriljem Ministrstva za trajnostni razvoj in turizem Črne gore. Srečanje je namenjeno vlagateljem in gospodarskim družbam s področja nepremičnin, predstavnikom državnih organov, infrastrukturnim podjetjem, predstavnikom mednarodnih institucij ter strokovni in splošni javnosti. FREI predstavlja sodobno obliko izmenjave informacij in izkušenj, kot tudi pridobivanje novih znanj, s ciljem krepitve podlage za učinkovitejše delovanje subjektov, zainteresiranih v investicije v nepremičninski sektor.

Potencialni investitorji bodo imeli priložnost, da se seznanijo s podrobnostmi državne strategije in aktualnimi načrti, povezanimi z nepremičninskim sektorjem. FREI je tudi odlična priložnost za promocijo izvedenih in načrtovanih projektov.

Več informacij o FREI 2017.

Pripravila:
Valentina Kasalica
sekretarka Slovenskega poslovnega kluba v Črni gori
E: info@poslovni-klub.me