Agritech poslovna konferenca – matchmaking, 30. junij 2022

petek, 10. junij 2022
 

Priložnost za predstavitev trajnostnih rešitev s področja kmetijstva, agroživilske industrije in prehrane


Gospodarska zbornica Slovenija - Brazilija|SLOBRAZ vabi na virtualno Agritech poslovno konferenco, namenjeno navezovanju poslovnih stikov in sodelovanju med slovenskimi in tujimi podjetji in institucijami ter obravnavanju aktualnih gospodarskih tem.

Konferenca, ki združuje raznoliko skupnost miselnih voditeljev, strokovnjakov za trajnost in deležnikov prehranske verige, bo spremenila vaše razumevanje globalnih poslovnih gonil, ki bodo v prihodnjih letih oblikovala vaše delovno okolje.

Sodelovala bodo slovenska in tuja podjetja, ki bodo predstavila trajnostni prehranski sistem ter slovenske in tuje institucije, med njimi tudi Emprapa - Brazilska kmetijska raziskovalna korporacija oz. javno raziskovalno podjetje, povezano z brazilskim ministrstvom za kmetijstvo, živinorejo in oskrbo.

Če želite predstaviti svoje trajnostne rešitve na področju kmetijstva, agroživilske industrije in prehrane, se prijavite na dogodek. In predhodno pošljete svoje kontakte ter predstavitev podjetja na elektronsko pošto info@slobraz.com.br.

Dogodek bo potekal prek platforme Zoom 30. junija 2022 ob 18.00 po srednjeevropskem času.
 

Prijava

Na srečanje se je mogoče prijaviti preko povezave us02web.zoom.us/meeting/register/tZIvceuorD8qHdTeYBcWVk1iSNttpK6hgcX-.


Organizator in soorganizator dogodka: SLOBRAZ in SGBN

Pokrovitelji: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Veleposlaništvo Republike Slovenije v Brasilii

Sodelujoči: konzularna pisarna Slovenije v Recifeju, Brazilija, Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu


 

Preberite tudi:

Agro Hub Brasil, spletni portal kmetijskega inovacijskega ekosistema