AmCham Poslovna delegacija v ZDA, Chicago (Illinois) in Minneapolis/Saint Paul (Minnesota), 19. - 24. junij 2017

četrtek, 06. april 2017

Predstavniki slovenskih podjetij iz različnih panog, ki želite s svojim produktom ali storitvijo vstopiti na trg ZDA, vabljeni, da se pridružite AmCham Poslovni delegaciji v ZDA, od 19. do 24. junija 2017 in obiščete Chicago (Illinois) in Minneapolis / Saint Paul (Minnesota).

 
  • Preverite potencial vašega produkta ali storitve na konkurenčnem trgu ZDA.
  • Razširite svojo mednarodno mrežo.
  • Ustvarite priložnosti za poslovna partnerstva – vnaprej dogovorjeni B2B sestanki
  • Obiščite sedeže inovativnih svetovnih korporacij in ustanov: Mayo Kliniko,  3M, Boeing, Medtronic, Mall of America in druge

Prosimo, da vaš interes sporočite do 10. aprila 2017 na e-naslov: vida.dolenc@amcham.si. Dodatne informacije na 040 460 330.

Po pregledu interesa vam bomo poslali vprašalnik, s katerim bomo lažje identificirali vaše partnerje za B2B sestanke in vas prosili, da rezervirate paket, ki vsebuje letalsko karto + hotela + notranje prevoze.

Kotizacija za udeležbo AmCham Poslovni delegaciji, ki zajema organizacijo, uskladitev v naprej dogovorjenih B2B sestankov in oglede korporacij je 450,00 EUR + DDV.

Stroške letalske karte, hotelov in del lokalnih prevozov krije udeleženec sam. Paket skupinskih letov / hotelov in lokalnih prevozov v ZDA boste lahko uredili s predhodno dogovorjeno agencijo.

Gospodarsko razvojno delegacijo delno financira Spirit Slovenija.

Vabilo (pdf)