ARAB HEALTH 2024 - javno povabilo za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu

ponedeljek, 03. april 2023


Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu ARAB HEALTH, ki bo potekal od 29. januarja do 1. februarja 2024 v Dubaju, Združeni Arabski Emirati.

Sejem ARAB HEALTH je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja medicine in medicinske opreme. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.arabhealthonline.com.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija.
 
SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu ARAB HEALTH:
  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva v predvideni višini 200.000 EUR za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnegaprostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu ARAB HEALTH, krijejo stroške:
  • postavitve razstavnega prostora, 
  • prevoza eksponatov in ostale stroške. 

Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja. 
 

Prijave in dodatne informacije

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za elektronsko prijavo.

Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu ARAB HEALTH je dostopna tukaj.

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je sreda, 19. april 2023. 

Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, e-naslov: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

 

Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi na sejmu ARAB HEALTH 2024

 


Foto: SPIRIT Slovenija

 

Preberite tudi: 

Zakaj na sejme v tujino?