B2B s švedskimi kupci prehrambenih izdelkov in pijač, Stockholm, 31. maj 2017

sreda, 22. februar 2017

Gospodarska zbornica Slovenije vabi slovenske proizvajalce hrane in pijač k udeležbi na B2B srečanjih s švedskimi kupci obravnavanih izdelkov in sicer v okviru dogodka »Tour d'Europe«, ki bo potekal 31. maja 2017, v švedski prestolnici Stockholm, v hotelu Radisson Blu Arlandia.

Postopek prijave je podrobno opisan na spletni strani organizatorja dogodka.

Udeležba na srečanjih je brezplačna, stroške poti in namestitve pa krije udeleženec sam.

Osnova za organizacijo kakovostnih B2B srečanj je skrbno izpolnjen prijavni obrazec podjetja, ki med drugim vsebuje predstavitev dejavnosti, ponudbe, tehnoloških znanj podjetja. Uporaba slikovnega gradiva še dodatno obogati predstavitev podjetja. Vsebina predstavitve posameznega podjetja je v domeni posameznega prijavitelja podjetja.

Predstavitve vseh prijavljenih podjetij bodo javno objavljene na uradni spletni strani dogodka.

Organizator dogodka bo prijavljene proizvajalce hrane in pijač po lastnih promocijskih kanalih predstavil potencialnim švedskim kupcem.

V kolikor bodo švedski kupci izrazili interes za srečanje s proizvajalcem, bo organizator dogodka udeležbo na B2B srečanjih tudi neposredno potrdil proizvajalcu. V kolikor interesa ne bo, se proizvajalec srečanj ne more udeležiti. Urnik B2B srečanj bo organizator udeležencem posredoval 17. maja 2017.

Glavni organizator dogodka je Almi Företagspartner Jönköping AB s partnerji iniciative in mreže Enterprise Europe Network.

Za dodatne informacije vam je na razpolago slovenski so-promotor dogodka: GZS, Nataša Turk, E: natasa.turk@gzs.si; T: 01 58 98 152.

Več informacij o dogodku.