B2B srečanja in delovni zajtrk: Davčna ureditev 2015 v Belgiji in Sloveniji: novosti, razvoj ter njen vpliv na mala in srednje velika podjetja ter industrijo, Bruselj, 9. december 2014

ponedeljek, 03. november 2014

Klub Ambasadorjev Slovenije v Belgiji in bilateralna belgijsko-slovenska gospodarska zbornica vas vljudno vabita, da se udeležite B2B srečanj in delovnega zajtrka: »Davčna ureditev 2015 v Belgiji in Sloveniji: novosti, razvoj ter njen vpliv na mala in srednje velika podjetja ter industrijo«.

 

Delovni zajtrk bo potekal v Evropskem parlamentu v Bruslju v torek, 9. decembra 2014, s pričetkom ob 8. uri in bo trajal uro in pol. Po delovnem zajtrku bodo za udeležena podjetja organizirana individualna poslovna srečanja z belgijskimi potencialnimi partnerji (Business to Business).

 

Če ste za to priložnost zainteresirani, stopite v stik z nami po elektronski pošti ali telefonu, da se pogovorimo o vaših pričakovanjih in interesih ter o profilih podjetij in partnerjev, s katerimi bi se želeli sestati.

 

Na dogodku bodo zbrana belgijska in slovenska podjetja, ki so na trgu že prisotna, ter tista, ki se zanimajo za nastop ali izvoz na belgijski oz. slovenski trg. To bo priložnost, da izmenjate stališča s podjetji, ki so že investirala ali že izvažajo v eno ali drugo državo ter hkrati izkoristite priložnost poslovnih pogovorov z novimi potencialnimi partnerji.
 

Podrobnosti o registraciji.

Program dogodka.

Seznam slovenskih podjetij, udeležencev B2B

 

Pripravila:

Barbara Belosselsky Belozersky
Secretary General
The Ambassadors' Club of Slovenia in Belgium
T: +32 478 97 48 78
E: barbara.belosselsky@ambassadorsclubslovenia.com