B2B srečanja med slovenskimi in tujimi podjetji – SEE MEET Slovenia 2017, Maribor, 24. in 25. oktober 2017

četrtek, 07. september 2017
SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s partnerji ter ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira B2B srečanja med slovenskimi in tujimi podjetji – SEE MEET Slovenia 2017, ki bo potekal v Mariboru 24. in 25. oktobra 2017. Kot vsi forumi v sklopu FUTURALLIE, ponuja tudi ta edinstveno platformo za mala in srednja podjetja iz vseh poslovnih sektorjev za rast poslovanja na nacionalnih in mednarodnih trgih ter pridobivanje novih kontaktov in povezav preko individualnih vnaprej pripravljenih sestankov in preko neformalnega mreženja v času foruma.
 
Za sodelujoča podjetja bo v okviru dvodnevnega mednarodnega poslovnega foruma SEE MEET Slovenia 2017 organiziranih do 15 vnaprej načrtovanih individualnih sestankov (B2B). Vsako podjetje bo preko on-line platforme (kataloga vseh prijavljenih podjetij) izbralo podjetja s katerimi bi želelo imeti sestanke. Pred začetkom dogodka bodo vsi udeleženci prejeli natančen urnik B2B razgovorov.
 
Pričakujemo udeležbo 150 podjetij iz Slovenije in tujine; udeležbo so že potrdile nekatere tuje gospodarske delegacije.

Kotizacija znaša 125 € + DDV in zajema:
 
  • udeležbo na poslovni konferenci
  • organizirane sestanke
  • pogostitev
  • gala večerjo
  • dostop do spletnega kataloga registriranih podjetji
Več informacij o samem programu in registraciji na SEE MEET Slovenia 2017 lahko najdete na spletni strani: http://www.seemeet.si.
Dodatne informacije: