B2B z belgijskimi kupci premium delikates in pijač na TAVOLA 2020, 14.-15. september 2020

sreda, 26. avgust 2020


Slovenske proizvajalce hrane in pijač vabimo k udeležbi na virtualna B2B srečanja z belgijskimi potencialnimi kupci premium prehrambenih izdelkov in pijač pod okriljem sejma Tavola, ki bodo potekala 14. in 15. septembra 2020 preko spleta.

Sejem Tavola je prestavljen na marec 2021 v belgijskem mestu Kortrijk, organizator pa letos ponuja B2B platformo za srečanja. Podrobnosti o samem poteku še niso znane, temu primerno tudi spletna stran dogodka še ni ustrezno posodobljena. Registracija za brezplačno udeležbo pa je že na voljo, in sicer bo odprta do 15. septembra 2020. Prijazno prosijo, da ob registraciji navedete lokalnega partnerja Gospodarsko zbornico Slovenije, ki je partner EEN mreže.

Na belgijskem trgu je precej konkurence, zato so kupci usmerjeni predvsem v iskanje inovativnih in nenavadnih izdelkov (embalaža, bio izdelki, zdrava prehrana, ...). Zaradi virtualne narave srečanj je potrebno še več pozornosti nameniti oblikovanju vašega profila ob registraciji. Z izvirnostjo in pravo kombinacijo besed v nagovoru boste zagotovo izstopali od drugih profilov, ki vsebujejo veliko razlage.

Dodatne informacije in prijave