Brezplačne letalske vozovnice izbranim udeležencem INDIASOFT 2015

ponedeljek, 23. junij 2014

Indijski svet za promocijo izvoza elektronike in računalniške programske opreme - ESC prireja letno srečanje indijske IT industrije v okviru INDIASOFT 2015, ki bo 12. in 13. februarja 2015 v New Delhiju. Po pričakovanjih organizatorja, se bo v okviru dogodka predstavilo 150 vodilnih indijskih podjetij s področja informacijske tehnologije.

 

Organizator dogodka vljudno vabi slovenska podjetja, ki so pristni uvozniki programske opreme in tista, ki iščejo skupna partnerstva, povezave in možnosti zunanjega izvajanja informatike, da se dogodka udeležijo. Največ desetim, s strani organizatorja izbranim podjetjem iz Slovenije, organizator dogodka nudi kritje stroškov letalske vozovnice v ekonomskem razredu.

 

Podjetja, ki imajo resničen interes za udeležbo na INDIASOFT 2015 in hkrati izpolnjujejo navedene kriterije za udeležbo, prosimo, da interes za udeležbo na INDIASOFT 2015 sporočijo preko natančno izpolnjenega priloženega prijavnega obrazca, najkasneje do 29. julija 2014, na e-naslov: natasa.turk@gzs.si.

 


Pripravila:
Nataša Turk, mag. posl. ved
Gospodarska zbornica Slovenije
Center za mednarodno poslovanje
E: natasa.turk@gzs.si