Chem-Match: Corporates meet Startups 2021 Green & Digital

petek, 27. avgust 2021

TERMIN: 7. in 8. oktober 2021

LOKACIJA: svetovni splet

ORGANIZATOR: Hessen Trade & Invest

OPIS: Digitalizacija ter ekološka in družbena odgovornost stopajo na domala vsa področja in tudi kemična industrija ni izjema. S povezovalnim dogodkom med korporacijami in zagonskimi podjetji bo možno sklepati poslovno-raziskovalna sodelovanja na področjih kemije, biotehnologije, bioelektronike, okoljskih tehnologij, digitalnih inovacij …

V preteklih letih so se teh dvostranskih srečanj udeležila znana podjetja kot so BASF, DSM, Clariant, Henkel, Heraeus, Merck, Procter & Gamble ... Za nameček bodo na dogodku prisotni tudi strokovnjaki za intelektualno lastnino.
 
Istočasno bo v Frankfurtu potekala konferenca CIEX Europe (Chemical Innovation Exchange) s predavanji, okroglimi mizami, paneli in drugimi vsebinami. Dvajset registriranih zagonskih podjetij (1 predstavnik na podjetje) z največ sprejetimi vabili na dvostranska srečanja Chem-Match bo imelo prost vstop na konferenco.

Dodatno se bodo zagonska podjetja lahko 8. oktobra 2021 udeležila spletnega seminarja IP & Software - how to manage your intellectual assets and know-how when entering collaborations, kjer bo predstavnik European IP Helpdesk predstavil nasvete za pogajanja z industrijskimi podjetji in opredelil ključne izzive, povezane z intelektualno lastnino (s poudarkom na informacijsko-komunikacijskimi tehnologijami).

Udeležba je brezplačna.

REGISTRACIJA: Za udeležbo se lahko do 6. oktobra 2021 prijavite preko platforme za dvostransko srečanja

DODATNE INFORMACIJE: Ažurne informacije o posameznih sklopih Chem-Match, udeležencih in programu so dostopne na uradni spletni strani.

Vir: Enterprise Europe Network