Delavnica na temo gradnje blagovnih znamk, München, 23. maj 2019

petek, 19. april 2019

Poreklo: Slovenija. Kako lahko slovenski izvozniki podprejo Slovenijo, kako lahko Slovenija podpre slovenske izvoznike.

Izgradnja blagovne znamke zajema veliko več kot le izbiro imena in podobo logotipa. Ni dovolj, da je blagovna znamka zgolj dobro prepoznavna; vsebovati mora tudi dobro zgodbo. Če pri ozaveščanju odgovarjamo na vprašanje »kdo ste?«, pripovedovanje dobre zgodbe vključuje prepričljiv odgovor na vprašanje »zakaj bi kdo kupoval pri vas?«. Uspešne znamke gradi jasna vizija, oblikovana pozicija delovanja in njihova edinstvena identiteta. Slednje ne velja le za podjetja, ki svoje izdelke ponujajo končnemu uporabniku, temveč v enaki meri za B2B podjetja, kar odlično potrjuje znamčenje sestavin oziroma ingredient brands.

Namen delavnice je ne le ozaveščanje in spodbujanje podjetij k uporabi slovenske znamke I Feel Slovenia (IFS), temveč tudi k izgradnji lastne blagovne znamke in jasnemu umeščanju na še kako pomembnem nemškem trgu.

Delavnica se bo prav tako posvetila temi, kako lahko slovenska podjetja na podlagi vrednot, ki jih simbolizira znamka IFS, predstavljajo lastno identiteto.

Delavnica bo v Münchnu, 23. maja 2019, v konferenčni sobi Gorenje Vertriebs GmbH, Garmischer Str. 4-6, 80339 München.

Vodil jo bo Brand Building strokovnjak Klaus Thurner.

Delavnica bo v angleškem jeziku.
 
Program  
10:00 Zbor udeležencev ob kavi in prestah
10:30 Prvi del delavnice: Znamka Slovenije
12:00 Odmor za hitro kosilo
13:00 Drugi del delavnice: Zakaj / Kako / Kaj
15:00 odmor ob kavi
15:15 Tretji del delavnice: Kako apliciramo na lastno situacijo
17:30 Individualna vprašanja

Generalni konzulat Republike Slovenije v Münchnu delavnico organizira v sodelovanju z Uradom Vlade Republike Slovenije za komuniciranje, SPIRIT Slovenija, Slovensko turistično organizacijo in Gospodarsko zbornico Slovenije. Podprta je s sredstvi Projektnega gospodarskega sklada Ministrstva za zunanje zadeve Republike Slovenije.
 
Kotizacije ni.

Prijave: sloconsulate.munich@gov.si

Dodatne informacije: Matej Leskovar,  +49 (0) 89 543 94 81 ali +386 (1) 478 6594

Vabilo (pdf)