Delegacijsko potovanje na Bavarsko: Hidroenergija in vodik, 6. - 8. december 2023

torek, 17. oktober 2023


Slovensko-nemška gospodarska zbornica v sodelovanju z Bayern Fit for Partnership pod okriljem bavarskega Ministrstva za gospodarstvo, deželni razvoj in energijo vabi na delegacijsko potovanje na Bavarsko. Osrednje teme potovanja bodo hidroenergija in vodikove tehnologije.

Zaradi časovne optimizacije je bilo delegacijsko potovanje strnjeno in bo potekalo med 6. in 8. decembrom 2023

V okviru potovanja imajo slovenski udeleženci edinstveno priložnost, da se seznanijo z najnovejšim razvojem in priložnostmi na področju hidroenergije in vodika ter navežejo dragocene poslovne stike na Bavarskem. Podrobnosti o dogodku so objavljene TUKAJ.
 

Prijave

Za prijavo izpolnite priloženi vprašalnik in se prijavite na povezavi TUKAJ. Vljudno prosimo, da izpolnjen vprašalnik po e-pošti vrnete najkasneje do 26. oktobra 2023. Prijava z izpolnjenim obrazcem še ne zagotavlja fiksne udeležbe! Vaša prijava bo nato posredovana bavarskemu Ministrstvu za gospodarstvo, deželni razvoj in energijo, ki bo izbralo sodelujoča podjetja. Možnost udeležbe bo imelo zgolj 14 izbranih podjetij. O končni izbiri nemškega ministrstva boste obveščeni s strani Slovensko-nemške gospodarske zbornice.
 
Prijave so mogoče najkasneje do 26. oktobra 2023.
 

Pomembno

Delegacijsko potovanje je financirano s strani bavarskega Ministrstva za gospodarstvo, deželni razvoj in energijo, ki udeležencem delegacije zagotovi:
 
  • 3x nočitev v hotelu ter prehrano,
  • avtobusni prevoz na Bavarskem,
  • vstopnice za obisk sejma HYDROGEN DIALOGUE 2023,
  • obiske podjetij ter hidroelektrarn.
 
Udeleženci delegacije poravnajo:
 
  • dnevni pavšal v višini 85 EUR na dan (skupno 255 EUR), ki je predpisan s strani bavarskega ministrstva ter
  • individualni prevoz v München in nazaj.
 
Uradni začetek programa je 6. decembra v Rosenheimu. Udeleženci imajo možnost prihoda v München 5. decembra in nočitve v hotelu. Z namenom zagotovitve zadostnega kontingenta hotelski sob, vas vljudno prosimo, da nas ob prijavi obvestite tudi glede vašega prihoda. 
 
Delegacijo bo spremljala gospa dipl. iur. Katja Stadler, LL.M., direktorica DESLO – AHK d.o.o. pri Slovensko-nemški gospodarski zbornici.
 
Prepričani smo, da bo to delegacijsko potovanje za vaše podjetje izjemno zanimivo in vam bo odprlo nove perspektive na področju obnovljivih virov energije in čistih tehnologij. 
 

Dodatne informacije:
 

Christian Schiff, e-naslov: christian.schiff@ahkslo.si, tel.: 01 252 88 62
 
Barbara Vetrih, e-naslov: barbara.vetrih@ahkslo.si, tel.: 01 252 88 50
 

Vprašalnik (pdf)
  

Preberite tudi:

Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: