Digitalni mednarodni seminar in virtualni sejem: World Plastic Connection Summit 2021

torek, 05. oktober 2021

Think Plastic Brasil, brazilski program za izvoz in internacionalizacijo transformirane plastike, organizira World Plastic Connection Summit, pomemben dogodek z mednarodnim seminarjem in virtualnim sejmom. 

Mednarodni seminar bo obravnaval globalne teme trendov post-covid na različnih področjih: strategija, inovacije, trajnost ter posebne teme industrije transformirane plastike v različnih segmentih. Design in kreativnost bosta del vsebine z barvnimi trendi v plastiki ter temami s področja industrije in agroindustrije. 

Virtualni sejem bo imel stojnice več kot 130 brazilskih proizvajalcev, vključno s plastičnimi surovinami za kmetijstvo. Na sejmu bodo predstavljali novosti s področja gradbeništva, igrač, zabojnikov, embalaže ter predmetov za gospodinjstvo, hkrati pa se bo s proizvajalci možno neposredno povezati.  

Izkoristite enkratno priložnost, da spoznate velikane tega segmenta in pridobite globalne strateške informacije in partnerje. 

Več informacij in brezplačna registracija na oba dogodka najdete na povezavi: www.oncloud7.xyz/world-plastic-connection-summit/login.

3. – 4. november 2021 – DIGITAL INTERNATIONAL SEMINAR 
3. – 6. november 2021 – DIGITAL INTERNATIONAL SHOW 

Pripravila:
Tatjana Močenik, tatjana.mocenik@slobraz.com
Gospodarska zbornica Slovenija-Brazilija | SLOBRAZ