Dnevi alpsko-jadranske kuhinje 2020, Celovec, 18. september 2020

petek, 04. september 2020


V sklopu dni alpsko-jadranske kuhinje, ki ga Turizem Celovec organizira od 17. do 27. septembra 2020 na različnih lokacijah v Celovcu, Slovenska gospodarska zveza v Celovcu (SGZ) skupaj s Koroško gospodarsko zbornico (WKK) vabi na okroglo mizo in večerno gurmansko druženje.

Kje: Ossiacher Hof, Wienergasse 10, A-9020 Celovec
Kdaj: 18. 9. 2020
 
15:00
Diskusija - Kleine Zetung predstavlja: "Laž o trajnostni"

 
Pod taktirko znanega gurmana Severin Cortija bodo na okrogli mizi razpravljali slavni kuhar Manuel Ressi (Bärenhof, Hermagor), Georg Lexer (vinar in kmet, Karnburg), zvezdniški kuhar Jorg Zupan (restavracija Atelje, Ljubljana), Kaja Sajovič (gurmanska novinarka, Ljubljana) in Niki Riegler (podjetnik, Pivovarna Hirter).
Zabavno popoldne ob spremljavi prosecca, kozarcu piva Hirter in alpsko-jadranskih grižljajih.

19:30
"Slovenski večer: „Odnose je potrebno negovati...“

Koroška in Slovenija sta gospodarsko tesno povezani. V času zaostrovanja omejitev in mejnega nadzora je želja po povezovanju in prijateljski izmenjavi še toliko pomembnejša. Slovenski večer pod geslom "Gospodarsko srečanje okusov" je namenjen spodbujanju medsebojne izmenjave in hkrati priložnost za spoznavanje novih poslovnih partnerjev.

Za gurmansko razvajanje bosta poskrbela:

  • Jorg Zupan (restavracija Atelje, Ljubljana)
  • Leo Suppan (restavracija Leiten, Karnburg)

 
Rezervacije na:
E: alpenadria@visitklagenfurt.at
T: 0043 463/287 463-0

Dodatne informacije:
Slovenska gospodarska zveza v Celovcu
E: office@sgz.at

VABILO (pdf)