Dnevi kmetijstva 2024, Lushnje, 24. - 26. april 2024

ponedeljek, 25. marec 2024
 

Največji kmetijski sejem v Albaniji


Od 24. do 26. aprila 2024 bo v mestu Lushnje potekal mednarodni kmetijski sejem "Dnevi kmetijstva", najodmevnejši dogodek, posvečen kmetijskemu sektorju v Albaniji.

Dogodek bo ponudil zanimive priložnosti za podjetja in strokovnjake v kmetijstvu in povezanih sektorjih. V treh dneh sejma se bodo zvrstile številne dejavnosti, poslovna in vsebinska srečanja, delavnice in konference. Obiskovalci iz Albanije in okolice bodo lahko spoznali najnovejše trende in sodobne tehnologije.

Razstavni program bo zajemal:
 
  • stroje za kmetijstvo, vrtnarstvo in cvetličarstvo, tehnologije za rastlinjake in poljščine, cevi in črpalke, traktorje in opremo, opremo za namakanje in zbiranje vode, ekološke izdelke, gnojila in kemikalije, semena, stroje za predelavo hrane in živil, gojenje gob
  • živinorejo in perutninarstvo, tehnologije za vzrejo medonosnih čebel, krmo in krmne dodatke, veterinarske izdelke in kirurške pripomočke, tehnologije in opremo za mlekarstvo, perutninarstvo in živinorejo, ravnanje z odpadki
  • opremo in orodja, ki se uporabljajo v ribištvu, ribiške čolne in sodobne tehnike morskega ribolova, tehnike za zaščito in nadzor ribištva in ribogojnic, tehnologije za ribogojstvo, krmo in krmne dodatke.
 

Dodatne informacije:

Iceberg Exhibitions
tel.: +355 69 406 3909
e-naslov: info@icebergexhibitions.com
spletna stran: www.icebergexhibitions.com/event/agriculture-days-2024/


 

Preberite tudi:

Zakaj na sejme v tujino?Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: