EIT Food Government Executive Academy, Varšava, 17.-19. junij 2020

torek, 03. marec 2020

Obvestilo

ponedeljek, 30. marec 2020
Rok za prijavo je podaljšan do 5. aprila 2020. Sporočilo organizatorja (pdf)

 

V organizaciji EIT Food, največje evropske pobude, ki podpira inovacije v agroživilskem sektorju znotraj Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo (EIT), bo med 17. in 19. junijem 2020 v Varšavi na Poljskem potekala tretja EIT Food Government Executive Academy.

Udeleženci akademije bodo preko delavnic, študij primerov in predstavitev dobrih praks živilskih podjetij dobili vpogled v kompleksnost delovanja agroživilskega sistema, spoznali izzive, s katerimi se soočajo živilska podjetja, in dejanske potrebe kupcev ter se seznanili z najsodobnejšimi tehnologijami in inovacijami v agroživilskem sektorju.

Letošnja akademija bo združila 34 vladnih predstavnikov iz 28 držav z območja RIS (Albanije, Armenije, Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Cipra, Hrvaške, Češke, Estonije, Ferskih otokov, Severne Makedonije, Gruzije, Grčije, Madžarske, Italije, Latvije, Litve, Malte, Moldavije, Črne gore, Poljske, Portugalske, Romunije, Srbije, Slovaške, Slovenije, Španije, Turčije, Ukrajine), vključenih v načrtovanje in izvajanje strategij pametne specializacije, predstavnike agroživilskih podjetij, univerz in evropskih institucij, raziskovalce ter druge strokovnjake s področja agroživilske industrije.

Udeležba na akademiji je brezplačna, udeleženci pa bodo prejeli tudi povrnjene potne stroške do višine 1.000 EUR bruto.

Prijave so mogoče do 20. marca 2020.

Dodatne informacije:
Gabriela Wojciechowska
EIT Food Government Executive Academy
University of Warsaw, Faculty of Management
E: gwojciechowska@wz.uw.edu.pl