EUROSATORY 2022 - javno povabilo za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu

sreda, 19. maj 2021

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY, ki bo potekal od 13. do 17. junija 2022 v Parizu, Francija.
 
Sejem EUROSATORY je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja varnosti in obrambe. Sejem je najprepoznavnejši in najpomembmenjši na svojem področju v Evropi.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.eurosatory.com.
 
SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu EUROSATORY:
  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva v predvideni višini 145.000 EUR za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnegaprostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.
 
Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu EUROSATORY, krijejo stroške:
  • postavitve razstavnega prostora, 
  • prevoza eksponatov in ostale stroške. 
 
Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja. 
 
Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za elektronsko prijavo.

Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY je dostopna na spletni povezavi.
 
Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je sreda, 26. maj 2021.

Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.