EXPO Business Talks: Iztok Franko, ustanovitelj Skupine Pesakrompir

ponedeljek, 28. februar 2022

S slovenskimi izvozno naravnanimi podjetji bi želeli deliti nove navdihujoče zgodbe uspešnih slovenskih poslovnežev, ki delujejo v Združenih arabskih emiratih. Gost tokratnega EXPO Business Talks bo Iztok Franko.

Iztok Franko je ustanovitelj Skupine Pesakrompir, ki deluje predvsem kot mreža izkušenih poslovnežev s skupno več deset let izkušnjami v Dubaju in celotnem Bližnjem vzhodu. Glavna dejavnost podjetja je svetovanje podjetjem pri širitvi poslovanja na trge Združenih arabskih Emiratov in ostalih držav Bližnjega vzhoda, ki obsega celovito podporo pri vstopu na trg, od raziskave trga, organizacije individualnih poslovnih sestankov, optimizacije stroškov vstopa na trg, do registracije proizvodov in ustanovitve lokalnega podjetja.

Pogovor z gostom, ki ga bo vodil Ante Milevoj, bo potekal v četrtek, 3. marca 2022, od 10.00 do 10.30 ure preko ZOOM platforme.

Vljudno vabljeni, da pogovoru prisluhnete in vašo udeležbo na dogodku potrdite tukaj, in sicer najkasneje do 2. marca 2022. Vsem prijavljenim udeležencem bomo ZOOM povezavo na dogodek posredovali dan pred dogodkom.

Vsi prijavljeni udeleženci bodo ZOOM povezavo na dogodek prejeli dan pred dogodkom.

Dodatne informacije: Nataša Turk, GZS, T 01 58 98 152, E natasa.turk@gzs.si.

Morda bi vas zanimal posnetek pogovora EXPO Business Talks s prvim gostom serije EXPO Business Talks Markom Kavzarjem, Gorenje Hisense, ki je objavljen tukaj

Vir: GZS