Expo Construcao Offsite, Sao Paulo, 4. - 7. junij 2024

sreda, 04. oktober 2023
 

Največja razstava modularne gradnje zunaj gradbišča v Latinski Ameriki


Datum: 4. - 7. junij 2024 od 13.00 do 20.00
Lokacija: Sambódromo do Anhembi, São Paulo

Expo Construção Offsite je največji nacionalni in latinskoameriški B2B dogodek, ki se osredotoča na promocijo gradbenih sistemov, tehnologij, izdelkov, storitev, metod in procesov za trg modularne gradnje zunaj gradbišča ter na ustvarjanje poslovnih priložnosti ter krepitev segmenta in industrije.

Dogodek združuje glavne akterje v panogi: strokovnjake na nacionalnem in mednarodnem trgu modularne gradnje, predstavnike priznanih blagovnih znamk, razstavljavce s področja "offsite" modularne gradnje, strokovne obiskovalce, kot so arhitekti, inženirji, podjetniki, investitorji in oblikovalci javnega mnenja, ter kupce iz celotne proizvodne verige.

V okviru dogodka potekajo tudi različne prireditve, kot sta CICOS - Mednarodna konferenca o "offsite" gradnji z nacionalnimi in mednarodnimi govorci, ki predstavljajo novosti in inovacije, ter Expo Offsite School, učno prizorišče za strokovnjake in univerzitetne študente s področja arhitekture in inženiringa.

Razstava velja za osrednji poslovni dogodek, namenjen sektorju modularnega gradbeništva, ki se je uveljavil s celovitim povezovanjem trga ter ustvarjanjem vsebin in poslov skozi vse leto.
 

Offsite Meeting 2023 - srečanje proizvodne verige industrije modularne gradnje v Braziliji


Datum: 10. november 2023 od 13.00 do 21.00 
Lokacija: Seconci Auditorium, Central Unit, Av. Francisco Matarazzo, 74, Água Branca, São Paulo

Na srečanju bodo vodilni akterji na trgu razpravljali o nacionalnem trgu modularne gradnje zunaj gradbišča, položaju sektorja na trgu in njegovi prihodnosti. Dogodek je namenjen strokovnjakom in podjetjem, ki se ukvarjajo z modularno gradnjo zunaj gradbišča in je idealno mesto za poslovna srečanja, mreženje in izmenjavo najnovejših informacij.
 

Več informacij

 Pripravila:

Mateja Perovšek Ciuchini
Slovenska gospodarska zbornica Brazilija - SLOBRAZ
e-naslov: info@slobraz.com


 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini