EXPO Milano 2015: Povabilo na konferenco in B2B srečanja v okviru dnevov EU – ZDA, 5. in 6. oktober 2015

petek, 11. september 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Generalnim direktoratom za notranji trg, industrijo in podjetništvo pri Evropski komisiji, Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Gospodarsko zbornico Slovenije vabimo slovenska podjetja k udeležbi na Dneve EU -  ZDA: Ekološko učinkovito upravljanje virov v agroživilskem sektorju. V okviru dogodka, ki bo potekal 5. in 6. oktobra 2015 v Milanu, bo organizirana poslovna konferenca in B2B razgovori med podjetji, obisk svetovne razstave EXPO 2015 ter obisk podjetij v organizaciji Poslovnega združenja iz Parme. Glavne teme dogodka bodo osredotočene na področja upravljanja in ponovne uporabe vode, zmanjševanje porabe vode, pregled novih tehnologij v agroživilskem sektorju, obnovljive vire energije, ter na ostale teme vezane na ta dogodek.

5. oktobra dopoldan bo organizirana poslovna konferenca na kateri bodo govorniki predstavili priložnosti in možnosti za sodelovanje med EU in ZDA, medtem ko bodo B2B sestanki med udeleženci potekali isti dan popoldan v centru Milana, v Palazzo Assolombarda, Via Pantano 9 (metro postaja Duomo ali Missori). Drugi dan bo za omejeno število udeležencev organiziran skupni ogled EU in italijanskega paviljona na EXPO v pristojnosti italijanskih organizatorjev ter obiski pri italijanskih podjetjih.

Prijave se zbirajo preko on-line platforme, tako da je seznam trenutno prijavljenih viden vsem zainteresiranim že pred samo registracijo. Po prijavi bodo podjetja oz. institucije izbirala partnerje za razgovore preko te platforme (kataloga vseh prijavljenih podjetij). Nekaj dni pred dogodkom bodo vsi prijavljeni preko e-pošte prejeli preliminarni urnik razgovorov. Ob sami registraciji bodo udeleženci prejeli končni urnik B2B razgovorov, ki bodo razporejeni na 20 – 30 minut.

Kotizacije za udeležbo na sestankih in konferenci ni, prijavljena podjetja krijejo samo stroške hotelske namestitve, prevoza.

Zainteresirana podjetja vabimo, da svoj interes za udeležbo na dogodku potrdijo z izpolnjeno elektronsko prijavnico najkasneje do 25. septembra 2015. V kolikor se bo dogodka udeležilo več predstavnikov enega podjetja, mora prijavnico na platformi izpolniti vsak udeleženec posebej.

 

Dodatne informacije: Tina Lukan, tel. 01 5309 826, e-pošto: tina.lukan@spiritslovenia.si.

 

Prijavnica

Program dogodka

Informacije o trenutno prijavljenih udeležencih

Podrobnejše informacije o B2B srečanjih