EXPO Milano 2015: Povabilo na konferenco in B2B srečanja v okviru dogodka EU FOOD TOURISM

sreda, 26. avgust 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Generalnim direktoratom za notranji trg, industrijo in podjetništvo pri Evropski komisiji, Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Gospodarsko zbornico Slovenije vabimo slovenska podjetja k udeležbi na dogodek o vlogi in pomenu hrane v turizmu.

V okviru dogodka, ki bo potekal 28. septembra 2015 v okviru EXPO Milano 2015, bo organizirana poslovna konferenca ter B2B razgovori med predstavniki

  • Institucij, ki se ukvarjajo s turizmom in področnim trženjem
  • turističnih društev, organizatorjev potovanj, turističnih agencij
  • Podjetij s področja živilske industrije in turizma (poudarek na zaščiti označbe izvora, zaščiti geografskega porekla in zajamčeni tradicionalni  posebnosti)
  • Grozdi in konzorciji, ki se ukvarjajo s hrano in turizmom
  • Hoteli ter gostinske in turistične verige

Konferenca na temo pomena, trendov in promocije hrane v turizmu bo potekala v dopoldanskem času, medtem ko se bodo v naprej dogovorjeni B2B sestanki med udeleženci odvijali v popoldanskem času. Celoten dogodek bo potekal v Milanu, v konferenčnem centru Palazzo delle Stelline (Sala Volta, 1. nadstropje) , corso Magenta 61.

Vsako prijavljeno podjetje bo lahko preko on-line platforme (kataloga vseh prijavljenih podjetij) izbralo podjetja oz. institucije, s katerimi bi želela imeti individualne sestanke. Nekaj dni pred dogodkom bodo udeleženci preko e-pošte prejeli preliminarni urnik razgovorov. Ob registraciji bodo vsi udeleženci prejeli končni urnik B2B razgovorov, ki bodo razporejeni na 30 minut.

Kotizacije za udeležbo na sestankih in konferenci ni.

Prijavljena podjetja krijejo stroške hotelske namestitve in prevoza.

Vse zainteresirane vabimo, da z izpolnjeno elektronsko prijavnico svoj interes za udeležbo na konferenci potrdijo najkasneje do 24. septembra in na B2B sestankih do 15. septembra. V kolikor se bo dogodka udeležilo več predstavnikov enega podjetja, mora prijavnico na platformi izpolniti vsak udeleženec posebej.

V primeru zadostnega števila prijav, bo predvidoma teden dni pred dogodkom v prostorih SPIRIT Slovenija, Verovškova 60, organiziran pripravljalni sestanek za vse slovenske udeležence.

Dodatne informacije: Tina Lukan, tel. 01 5309 826, e-pošto: tina.lukan@spiritslovenia.si

                                  Mojca Bec Inkret, tel. 01 5309 811, e-pošta: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

 

Elektronska prijavnica

Program dogodka

Informacije o trenutno prijavljenih udeležencih

Podrobnejše infrmacije o B2b srečanjih

Lokacija dogodka