EXPO Milano 2015: Program gospodarskih dogodkov, 1. maj do 31. oktober 2015
Program gospodarskih dogodkov na EXPO MIlano 2015, Milano, 1. maj do 31. oktober 2015:
DATUM |
DOGODEK |
STATUS PRIJAVE |
---|---|---|
1.5. |
Otvoritev slovenskega paviljona in Poslovnega centra. Svečana otvoritev EXPO Milano 2015. |
|
6. – 7.5. |
Dnevi EU: MEDITERAN IN TURČIJA Izvedba dogodka za sektorske delegacije: prehrambeni sektor |
Prijave zaključene |
12.5. |
RENEW SCHOOL: LESNO-PREDELOVALNA INDUSTRIJA Dogodek na temo lesene gradnje/obnove javnih objektov, ki bo izveden v okviru mednarodnega projekta RENEW SCHOOL. |
Prijave zaključene |
9. – 10.6. |
Izvedba sektorske delegacije:: kmetijstvo, živilsko predelovalni sektor, kreativna industrija, kulturna dediščina in lokalno tradicionalna hrana, okoljske politike ter vpliv kmetijstva na okolje, turizem, biotehnologija, genetika, genetski inženiring, mikro biotika, bio aktivni peptidi, probiotiki, molekule, funkcionalna mikrobiološka diverzifikacija in drugi sorodni sektorji. Srečanje sommelierjev na slovenskem paviljonu. |
Prijave zaključene |
12. – 13.6. |
Dnevi EU: LATINSKA AMERIKA CELAC Izvedba dogodka za sektorske delegacije: kmetijsko-prehrambena proizvodnja, embalaža, bio ekonomika, kreativna industrija, kmetijstvo in upravljanje z okoljem. |
Prijave zaključene |
18.6. |
Sektorska delegacija: živilsko-predelovalna industrija Izvedba dogodka za sektorsko delegacijo živilsko-predelovalne industrije. Srečanje s trgovci, prodajnimi agenti. |
Prijave zaključene |
18.6. |
Sektorska delegacija: lesno-predelovalna industrija Izvedba dogodka za sektorsko delegacijo lesno-predelovalne indutrije; gradnja in obnova hiš ter javnih objektov. |
Prijave zaključene |
19.6. |
Udeležba predsednika vlade ter vladne ekipe. |
|
10. – 11.7. |
Izvedba dogodka za sektorske delegacije: kmetijsko-prehrambeni sektor, kreativna industrija, turizem. |
Prijave zaključene |
18. – 19.9. |
Izvedba dogodka za sektorske delegacije: kmetijsko-prehrambeni sektor, prehrambena varnost, varnost in kontrola kvalitete živil, nadzor nad izvorom živil, konzerviranje hrane, materiali za embalažo, biotehnologija, tehnologije upravljanja z vodami ter upravljanje z okoljem. |
Prijave zaključene |
23. - 25.9. |
Prijave zaključene |
|
28.9. |
Izvedba poslovne konference na temo vloge, trendov in promocije hrane v turizmu ter B2B sestanki med udeleženci |
Prijave zaključene |
28. - 29. 9. |
Poslovna in investicijska turistična konferenca |
Prijave zaključene |
29. – 30. 9. |
Izvedba dogodka za sektorske delegacije: ekološko učinkovito upravljanje v kmetijsko prehrambenem sektorju, embalaža, kreativna industrija, zelene tehnologije. |
Prijave zaključene |
5. - 6. 10. |
Izvedba dogodka za sektorske delegacije: kmetijsko-prehrambeni sektor, kvaliteta hrane, prostorsko upravljanje v kmetijstvu ter z okoljem, kreativna industrija, zaščitene znamke PDO in PGI, food design, hrana in vino v turizmu. |
Prijave zaključene |
6.10. |
Predstavitev slovenske tekmovalne skupine s pokušino na slovenskem paviljonu. |
Prijave zaključene |
7. - 9. 10. |
Sektorska delegacija: lesno-predelovalna in pohištvena industrija |
Prijave zaključene |
19. - 21. 10. |
Delegacija mlinarskih in pekarskih podjetij Ob svetovnem dnevu hrane bo v Milanu potekalo srečanje evropskih pekov, postavitev razstave slovenskih pekovskih izdelkov »Tedna kruha« in b2b srečanja z evropskimi trgovci. |
Zbiramo prijave |
26.10. |
Sektorska delegacija: Dan logistov |
V pripravi |