FEIMEC, Sao Paulo, 7. - 11. maj 2024

sreda, 13. september 2023


FEIMEC - mednarodni sejem obdelovalnih strojev in opreme je eden največjih dogodkov v panogi v Latinski Ameriki. Četrta izdaja dogodka bo potekala od 7. do 11. maja 2024 na razstavišču São Paulo Expo Exhibition & Convention Center v São Paulu.

Na 80.000 m² razstavnega prostora se bo predstavilo več kot 900 domačih in mednarodnih razstavljavcev iz 29 držav, dogodka pa se bo udeležilo preko 57.000 obiskovalcev. 

Sejem je namenjen celotni verigi industrijske proizvodnje. Je edinstvena priložnost za spoznavanje novih trendov, rešitev, tehnologij in tržnih novosti iz naslednjih sektorjev:

letalska in vesoljska industrija, hrana in pijača, avtomobilizem in avtodeli, potrošniško blago, civilne gradnje, kozmetika, embalaža, elektronika, energija, inženiring, športna oprema, oprema za bolnišnice in zobozdravstvo, cestna oprema, farmacija, informatika in telekomunikacije, stroji in oprema, strojna obdelava, kmetijski stroji in oprema, rudarstvo, metalurgija, pohištvo in les, papir in celuloza, nafta in plin, kemija in petrokemija, metalurgija, tekstil, prevoz in mobilnost.
 

Več informacij: 

 


Pripravila:

Mateja Perovšek Ciuchini
Slovenska gospodarska zbornica Brazilija - SLOBRAZ
e-naslov: info@slobraz.com

 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini