FIPAN, Sao Paulo, 23. - 26. julij 2024

petek, 17. maj 2024
 

Sejem in kongres s področja pekarstva, slaščičarstva in gostinskih storitev


Datum: 23. - 26. julij 2024
Lokacija: Expo Center Norte |Rua José Bernardo Pinto, 333 – Vila Guilherme, São Paulo – SP | Brasil

FIPAN je eden največjih sejemskih dogodkov s področja pekarstva, slaščičarstva in gostinskih storitev v Latinski Ameriki. 

Letos se bo na treh paviljonih predstavilo 480 razstavljavcev, sejem pa bo obiskalo preko 58.000 obiskovalcev.

Na sejmu sodelujejo glavni dobavitelji proizvodne verige sektorja, ki med drugim vključuje proizvajalce strojev in opreme, surovin, embalaže in operacijskih sistemov ter končnih izdelkov, kot so kruh, slaščice, pizze, sladoledi, kava in mnogi drugi izdelki za neposredno nadaljnjo prodajo v trgovskih obratih.

Poleg razstave široke palete blagovnih znamk, inovacij in dosežkov na sejmu potekajo tudi predstavitve izdelkov in praktični tečaji, kar strokovnim obiskovalcem omogoča, da osvežijo svoje znanje ter vzpostavijo dragocene povezave. Dogodek je odlična priložnost tudi za oblikovanje komercialnih partnerstev med razstavljavci ter predstavniki in distributerji, ki prihajajo iz Brazilije in drugih sodelujočih držav.

Kongres FIPAN udeležencem ponuja celovit vpogled v spremembe, ki vplivajo na pekarski, slaščičarski in gostinski sektor ter vključujejo prilagajanje novim potrošniškim vzorcem, iskanje vrhunske kakovosti izdelkov in storitev ter posodabljanje obratov.

Gre za vodilni dogodek sektorja, ki spodbuja razprave o inovacijah, modernizaciji in trendih. S predavanji, razpravami in študijami primerov želi spodbujati stalen napredek in izboljšanje kakovosti izdelkov in storitev. Udeležba na kongresu predstavlja enkratno priložnost za spremljanje novosti in pripravo na prihodnje izzive.

Prijave

Prijava za razstavljalce
 

Dodatne informacije:

tel.: + 55 11 3159-4223
e-naslov: fipan@fipan.com.brPripravila:

Mateja Perovšek Ciuchini
Slovenska gospodarska zbornica Brazilija - SLOBRAZ
e-naslov: info@slobraz.com

 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini